Lehet valahonnan letölteni olyan nyomtatványt, amiben kérem a MÁK-ot, hogy nem vagyok már egyedülálló és ne a 13700 ft-ot utalja?
Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor itt megváltoztathatod a személyes adataidat:
Ha nincs regisztrációd, akkor ezt kell kitölteni és eljuttatni a helyileg illetékes kirendeltségre:
Téged meg kell becsülni, ritka az ilyen becsületes ember!
Gondolom alig van olyan, aki lemondana egy kis plusz pénzről, mégha csak 1-2 ezer forint is, ráadásul a manapság divatos élettársi viszony sincs sehol nyilvátartva.
Szia! Én is pont idén jelentettem be. Nem kellett nyomtatványt, csak írtam nekik levélben pár sort, hogy ettől az időponttól kezdve nem vagyok egyedülálló stb.
Pár hét múlva jött is rá a végzés, és utána már a kevesebb összeget utalták.
Sziasztok!
Én is csak írtam pár sort, hogy már nem kérem az egyedülálló családit és ennyi. Még meg sem indokoltam. Pár hét múlva jött a határozat, hogy már csak a szimpla családit utalják és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!