Kik hogyan védekeznek? Óvszer, fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság. Megoldható egy házasságban hogy csak óvszer legyen? Persze ha vki nem bírja ok, de ha pl csak azért nem szed vki fogamzásgátlót, mert fél a káros következményektől (hormon, hízás stb.). Mert amúgy én ebbe az utolsó körbe tartozom és ezért is vagyok kíváncsi mások intim titkaira. Valamint ki hányszor csinálja átlag egy héten, hónapban azzal amivel csinálja?2009. ápr. 4. 16:00
11/19 anonim válasza:
Nuvaringes válasz:
Soha, egyszer sem csúszott ki, a párom nem érzi közösülés közben, és én sem. Csak akkor gondolok rá amikor kiveszem, és berakom.
12/19 anonim válasza:
tabletta+gumi+megszakitás:) tuti ami tuti:)
13/19 anonim válasza:
én úgy védekezek, hogy nem szexelek:-) ennél biztosabb nincs:-)
15/19 anonim válasza:
Tabi+gumi...De kicsinál a tabi teljesen, úh. lehet csak a gumi marad+megszakítás :(
16/19 anonim válasza:
Tabletta. Többen írták hogy szednek tablettát és gumiznak is, de miért?:s A tabletta helyes szedés mellett 99%-nál is nagyobb védettséget nyújt. Szerintem ha gumiztok is akkor komoly pénzkidobás a tablettát is fizetni de ti tudjátok.:)
17/19 anonim válasza:
A nuvaring nekem sem csúszott ki. Ha erősebben és mélyen hatolt be a párom, akkor sem vol belőle probléma.
19/19 anonim válasza:
Nem vagyok még házas,de mi is tabi+óvszer.Engem nem érdekel,ha rinyál a párom,h neki nem jó gumiban,tuom gonoszan hangzik,de a gumi véd a fertőzésektől,jöhet nekem a szöveg,h de ne csal meg stb,nem erről van szó,hanem mondjuk ha becsúszik egy gomba,ne az legyen már,hogy ping-pongozunk...cserébe mert neki rossz a gumi,én szedem a tabit,én meg elhízom.Vmit vmiért.
Amúgy vannak kúpok is,anyám is azt használ,régen gumiztak vagy tabiztak,de hát nem fiatal már,apám meg ritkán van otthon,úgyhogy jól érzi magát a kúppal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!