Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nuvaring hüvelygyűrűt használó...

Nuvaring hüvelygyűrűt használók vannak itt?

Figyelt kérdés
A dokim szerint nagyon jó, csak épp nem nagyon ajánlja, ha a férjnek nagy a szerszáma. Ez tényleg igaz, hogy akkor lehet érezni, hogy ott van? És akár el is mozdulhat?
2011. júl. 21. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem volt bajunk vele. Bár a nagyság relatív. :)
2011. júl. 21. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
És nem lehet érezni? Mert a férjem attól fél.
2011. júl. 21. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem, és a párom sem érezte. Pedig féltem tőle emiatt.
2011. júl. 21. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En lanykoromban hasznaltam.

Mondhatjuk, hogy eleg aktiv eletet eltem, nem egy-ket partnerem volt a nuvaring hasznalos evek alatt, de semmi gond nem volt vele. Nagy szerszamnal sem.

En mindenkeppen ajanlom.

Mellesleg ki is lehet venni, en nem olyan, mint a pesszarium, hogy nem szabad elmozdulnia. Ha elmozdul, akkor elmozdul. Nem a spermakat nem engedi be, hanem hormont enged ki folyamatosan, ugy hat, mint a tabletta, csak nem strapalja a majadat, ezert jobb.

Es mint irtam: 2-3 orara is siman ki lehet venni, ettol nem csokken a hatasa, csak ne felejtsd el visszarakni.

2011. júl. 21. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is haszáltam, engem nem zavart nem is éreztem, de a férjemet zavarta. Ezért úgy csináltuk, hogy az együttlét előtt kivettem, majd langyos vizzel leöblített és ment is vissza a helyére!

Egyébként semmi gond nincs vele, nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett naponta bogyókat szedni, csak az időpontokra kellett figyelni! Én ajánlom!

2011. júl. 21. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Ó, ha ki lehet venni, az jó! Augusztusban úgyis megyek rákszűrésre, majd beszélek a dokimmal. Amúgy mennyibe kerül?
2011. júl. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!