Nuvaring hüvelygyűrűt használók vannak itt?
En lanykoromban hasznaltam.
Mondhatjuk, hogy eleg aktiv eletet eltem, nem egy-ket partnerem volt a nuvaring hasznalos evek alatt, de semmi gond nem volt vele. Nagy szerszamnal sem.
En mindenkeppen ajanlom.
Mellesleg ki is lehet venni, en nem olyan, mint a pesszarium, hogy nem szabad elmozdulnia. Ha elmozdul, akkor elmozdul. Nem a spermakat nem engedi be, hanem hormont enged ki folyamatosan, ugy hat, mint a tabletta, csak nem strapalja a majadat, ezert jobb.
Es mint irtam: 2-3 orara is siman ki lehet venni, ettol nem csokken a hatasa, csak ne felejtsd el visszarakni.
Én is haszáltam, engem nem zavart nem is éreztem, de a férjemet zavarta. Ezért úgy csináltuk, hogy az együttlét előtt kivettem, majd langyos vizzel leöblített és ment is vissza a helyére!
Egyébként semmi gond nincs vele, nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett naponta bogyókat szedni, csak az időpontokra kellett figyelni! Én ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!