Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után a bőr a hasadon...

Szülés után a bőr a hasadon mikor lett a régi? Mikorra ment vissza rendesen?

Figyelt kérdés
2hete szültem, hasam nem nagyon van viszont a bőröm elég löttyedt még....
2011. júl. 20. 09:04
1 2
 11/11 ava87 ***** válasza:

Nekem majdnem 4 év után sem lett a régi. Nagyon kinyúlt a hasam sajnos. Jó, már nem olyan borzasztó, de azért "meg van rogyva" egy kicsit. Pedig nagyjából visszafogytam, nem is túl gyorsan, szóval még azt sem lehetett mondani, hogy a bőröm nem tudta követni a tempót. Viszont én terhesen az első 6 hónapban alig híztam, az utolsó 3 hónapban viszont nagyon kigömbölyödtem, az ultrahangon is látszik, hogy akkor nőtt hirtelen nagyot a fiam.

Ez nekem sajnos már sose lesz a régi. Gondolkodtam rajta, hogy fel kéne varratni, csak hát szeretnék még valamikor gyereket, de csak sokára. Így aztán nem tudom... Még 6-7 évig így marad, vagy pedig megcsináltatom, de akkor lehet, hogy feleslegesen, mert újra kinyúlik, ha megint terhes leszek.

2011. júl. 20. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!