Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kifizetik vajon a szabadságom?

Kifizetik vajon a szabadságom?

Figyelt kérdés
A szitu: A gyedem lejár augusztusban. Kérdeztem a munkahelyem visszatudok-e menni részmunkaidőben gyes mellett, de nem megoldható. Anyagi okokból nézelődtem máshol is és sikerült is, de teljes időben.Így ugyebár fel kell mondanom a munkahelyem és a gyest sem igényelhetem. Kérdésem, hogy vajon kifizetik-e nekem a két évre járó szabadságot vagy nem? 23 éves vagyok, egy évet voltam ott+ kettőt itthon. Mennyire számíthatok, vagy mitől függ az összeg? Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 18. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt ki kell, hogy fizessék. Kb. 32 napod lesz. Hogy az mennyi pénz az attól függ mennyi a kereseted. Vagyis mennyi lenne ha ott dolgoznál.
2011. júl. 18. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed ki őket, akkor a kilépő papírjaiddal együtt ki kell hogy fizessék a bentmaradt szabikat is.
2011. júl. 18. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy nem kell feltétlenül felmondanod a régi helyen, elmehetsz máshová dolgozni.

Amúgy teljes munkaidőben sem vesznek vissza? Mert azt írtad, hogy újat is csak teljeset találtál.

2011. júl. 19. 07:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljes időben sem tudnak visszavenni, bár azt tudom, hogy ha akarnám kötelessége lenne, de nincs hely bent. Én úgy tudom, hogy részmunkaidőben mehetek máshova is, de teljes időben nem lehet kettő munkahely, és egyenlőre csak ezt találtam, ami sikerült is még a gyes előtt.
2011. júl. 19. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
18-59-es vagyok. Kicsit utána néztem, Azt találta, hogy ha el akarsz Gyes mellett menni dolgozni, és megvan a régi munkahelyed, akkor a réginél tartsd fenn a fizetés nélküli szabit (amin most is vagy), az újjal meg kössél határozott idejű munkaviszonyt (max 6 óra) De inkább linkelem, az oldal közepe felé van: [link]
2011. júl. 19. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!