Adott már fel valaki babakocsit postán?
szia!
én adtam már fel! ha dobozba rakod nem gond a mérete! de mondjuk kaptam már én is babakocsit postán neylon zsákba téve az sem volt kicsi, lapra csukódott!
Szia!
Én is postán adtam fel összecsuktam,fóliával jól betekertem.Az ország másik végébe ment másnapra mégis megkapták.
Lapra csukva vitetném én is. Ekkora dobozom sajnos nincs, így én egy hatalmas (vastag) zsákba tettem bele. Remélem nem lesz gond vele.
Annyit még megmondanátok, hogy utánvéttel adtátok fel, vagy a posta futárszolgálattal?
első vagyok
nekem előre utaltak és amikor megkaptam a pénzt értékbiztosított postai csomagként adtam fel (ezt még a megérkezés napján kézbesítik is) ez kb 2000ft
ha csak sima csomag akkor azt hiszem 1000-1200ft körül van
Sima csomagként (2 nap múlva odaér) 1600.- ft. Tökéletes a zsák és a fóliázás is. (Nekem is előre utalták a vételárat és a postaktg-et is.)
Arra figyelj, hogy a címzés jól odalegyen rögzítve. Én egy sima A4-es papírt hajtok össze kettőbe, vagy négybe, arra írom a címzettet és feladót, és átlátszó recsegővel ragasztom a csomagolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!