Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok "kezdeni" 17hónapos...

Mit tudok "kezdeni" 17hónapos kislányommal, úgy érzem rengeteg mindenből kimarad csak azért mert panelban lakunk? Mit tudok csinálni hogy ne legyek idegroncs?

Figyelt kérdés
Egy 1,5szobás pici lakásban lakunk ahol még erkély sincs. A fürdőben csak zuhanyzó. Sajnos csak erre tellett,és nincs lehetőség másikra. Annyira sajnálom szegénykémet,mert nem tud pancsolni,sarazni,minden jóból kimarad. Én kertes házban nőttem fel ahol lehet garázdálkodni,és hogy ő ezt nem teheti eléggé fusztrál! Állandóan arra figyelni hogy ne vizezzen össze mindent,mert beázik a szomszéd. Néha teljesen lerombolja a lakást,ilyenkor felmegy a pumpa és szeretnék ordítani,elrohanni. Naponta 2xjárunk ki,de ebben a hőségben csak délután. Nem tudunk minden nap strandra járni,és kocsink sincs. Ez a meleg engem is kicsinál,és sajnos idegesebb vagyok,kevés türelemmel. Nem tudom mivel lekötni,se ő sem én nem alszunk rendesen. A párom minden nap este 8ra ér haza,nekem meg néha élni nincs kedvem.
2011. júl. 14. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, most bukkantam erre a kérésre. Mi is hasonló cipőben jártunk, és találtunk egy félmegoldást, bár továbbra sem vagyunk kertesházban. Nálatok javult már a helyzet? (Én is kertesben nőttem fel, jelenleg is panelban lakom, és soha nem fogom megszokni ezt a "tömegszállást").
2011. nov. 22. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Sokan eltek, nottek fel tisztessegesen kis panellakasban, nem kell leszolni. Inkabb becsuld meg, hogy ha kicsi is, de megis "sajat" lakasod van, mert sokaknak meg ez is csak alom.
2015. júl. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!