Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kikre vonatkozik az új rendele...

Kikre vonatkozik az új rendelet a GYED-del kapcsolatban? Azt tudom hogy 2010 májusában lép rendeletbe, de ha én idén júniusban szülök?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt hol hallottad, hogy csak jövő májustól?
2009. márc. 31. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
ha 2010málusában lép életbe, akkor az az elött született babók anyujáira nem vonatkozik.
2009. márc. 31. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most meg már azt mondják a híradóban, hogy az a verzió, hogy GYES és GYED is csak 2 éves korig járna.

Abszolút átgondolatlan és kidolgozatlan, kiborító ötletekkel bombáznak minket, idegesítik a családokat... nem hiszem, hogy lenne pontos koncepció arról, hogy kikre és mikortól (és főleg mi) vonatkozna...

2009. márc. 31. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:
a tv-ben egy riportban hallottam
2009. márc. 31. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Meglátjátok, ezzel is az lesz, mint az eddig bedobott hírekkel, hogy először hatalmas megvonásokat emlegetnek, aztán később kicsit finomítanak a dolgon ..és a "hálás nép" legyen boldog, hogy "ezt is megoldották" és milyen rendesek, hogy mégsem vesznek el tőlünk mindent... Egyébként meg hogy akarják jövő májustól bevezetni, amikor 2010 áprilisában parlamenti választások lesznek... ???
2009. ápr. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!