Megváltozott a mensid szülés után?

Nekem teljesen.
Korabban volt egy 3 napos enyhe verzeses, fajdalommentes mensim, ket mensi kozott semmi gondom.
Szulesek utan iszonyatosan eros verzesem volt honapokig, tartott 6-7 napig, nagyon-nagyon gorcsoltem es bo egy ev kellett, hogy rendszeres 28 napos ciklusom legyen ismet (24-33 nap kozott volt egy evig).
Most mar rendszeres, nem gorcsolok annyira, 4-5 napig tart es nem olyan eros a verzes, mint eddig, de meg nem olyan kellemes, mint lanykoromban.
viszont:
durvan erzem a peteerest, nekem akkor vannak kb 1 napig folyamatos gorcseim, a borom pedig rettenetesen reagal a mensi erkezesere. Mar elott 1 hettel elkezdenek fajdalmas pattanasaim jonni a nyakamon, az arcomon oldalt, allamnal, mashol nem, de ez is rengeteg es nagyok, fajnak is. Mensi utan kb egy hettel mulnak el, havonta latogatom mensi idejen a kozmetikut, valamennyit segit. Ket hetig tiszta a borom, majd kezdodik minden ujra. :(

rendszertelen lett, 23-28 napig. bitang sok vér jön belőlem az első 2 napban, éjjel is átázom az extra óriás betéttel- hogy utálom-. Régen éjjel nem is véreztem , meg nem volt sok vér, gyógyszer mellett és nélküle is.
mostmár talán jobb kisfiam 8 hós volt mikor megjött (6 hónapja). Viszont nem fáj csak enyhé, ez legalább javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!