Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen családi támogatásokat...

Milyen családi támogatásokat szeretnének megvonni? Vagy hogyan lesz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szocpolt eltörlik, családi pótlékot befagyaszttják. A GYED csak a gyermek 1 éves koráig járna.

Ezeket olvastam a neten, de emellett pl. megszűnik a távhő és gázárkompenzáció, a nyugdíjasokkal is kiszúrnak....

És akkor hogyan vállaljunk több gyereket? Már egy gyerek is luxus!

Szégyellhetik magukat.

2009. márc. 30. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Épp ma derült ki, hogy gyereket várok. Már 12 év munkaviszonyom van, évente 1-2 milliót befizettem az államnak adóként. És nem kapok érte semmit. Nah innen is lépek.
2009. márc. 30. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Úgy kell gyereket válallni, hoyg egyrészt előe felkészültök rá egy kis megtakarítással, másrészt apuka keres. Egy szóval: felelősségteljesen tervezve. És akkor nem a támogatásokból kell majd eltartani.
2009. márc. 31. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Irtam, hogy 12 évig dolgoztam és évente milliókat fizettem be államnak és semmit nem kaptam érte.

A nevetséges tanácsodnál már az is jobb akkor, hogy tessék megtartani anyukáknak a munkahelyét, és nem kell gyereket szülni.És akkor nincs elszegényedés és leértkélődés.Mert én annak veszem, hogy szaros 26 ezer forintot kapnék csak gyerekvállaláskor. Elmennek ezek a francba, vagy én külföldre....

2009. márc. 31. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Amugy te milyen támogatásnak mered nevezni a GYED-et? Az TB juttatás. Épp olyan , mint a táppénz. Megdolgoztam érte. Nem segély....nem segélyt kérünk, hanem GYEDET.
2009. márc. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!