Egy 18 éves kismama munkaviszony nélkül, mennyi járandóságot kap?
Sziasztok!
Az a probléma, hogy anyagilag nem állunk túl fényesen, nincs baj 2 ember részére, de félek h. egy babát nem tudnék eltartani a párom jövedelmével, ugyanis én tanulok.
Szeretném megtudni hogy a családi pótlékon kívül milyen támogatást kapnék, havi szinten mennyi lehetne ez, és miből tevődik össze? Kérlek segítsetek
Egy elkeseredett "talán"KisMama
Kedves 20:40es!
Szerinted 18 évesen tervezve születik a babám??? 1, semmi közöd hozzá és elküldenélek jó messzire ezért a válszért, de mivel nem tudlak, csak lepontozlak:(
2, Nem a markomat tartom ahogy fogalmaztál csak szeretném a gyermekemet ha már így alakult tisztességesen felnevelni, és ehhez kell a gyes, és a családi szerintem;) más se tudja enélkül megoldani, legalábbis kevesen:) Lennék én olyan, de nem vagyok sajna:) Na mindegy a lényeg az hpgy egy ártatlan, csupán gyors információ szerzés céljából írtam nem kell egyből így reagálni:)
a 3, szerintem tisztességesebb vagyok annál, minthogy az "egyszerűbb" megoldást válasszam, azaz az abortuszt. Úgyhogy kérlek szépen fogd be a nagy szád és dolgozz 200 évig:))) és ha majd nyugdíjas leszel, nem tudsz megélni a pénzedből, na majd akkor foglak kiröhögni:))
Üdv: Naivety
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!