Érdemes webáruházból venni babakocsit? Tapasztalatok?
Kinéztem egy babkocsit, amit a környékünkön nem lehet kapni. Nem rendeltem még a neten, nem tudom érdemes e.
Ismeri valaki ezt a fajta kocsit? Vélemény?
Bár babakocsit pont nem, de rengeteg más dolgot (kiságy, járóka, babakád, mei tai stb.) rendeltem már a netről, úgyhogy nem hiszem, hogy a babakocsival gond lenne.
Ezt a típust nem ismerem, de mielőtt megveszed, mindenképp nézd meg élőben.
Minden mást igen, de babakocsit én nem mernék rendelni.
Szerintem fontos, hogy ki tudd próbálni, hogy neked kényelmes-e, milyen tolni, összecsukni, stb.
Babakocsit nem rendelnék, mert jobb kipróbálni.
Nem tudom milyen magas vagy, de pl az én 173 cm magasságommal nem kényelmes tologatni jópár, alacsonyabban fekvő tolókarú kocsit, mert görnyednem kéne hozzá.
A képekből pedig nem derül ki pontosan, hogy mekkora a mózes, milyen széles az ülőrész, stb...
Ha van rá módod, méresd meg ezeket.
Köszönöm a válaszokat.
A méretek le vannak írva. A magasságom átlagos, 164 cm, így szerintem ezzel nem lesz gond. Azért még alszom rá egyet, de találtam egy másikat is, igaz még nem döntöttem el, hogy melyik legyen, de a szerződésekben le van írva, hogy visszaveszik, ha nem vagyok megelégedve vele.
A baj az, hogy itt Nyíregyházán csak pár helyen lehet jó kocsit venni, de az szinte mind ugyanaz, vagy olyan ára van, hogy az már sok.
Ez a másik, amit kinéztem: [link]
Igaz ennyit nem akartam adni egy kocsiért, de ha a férjem rábólint, akkor ez lesz a nyerő.
Én anno netről rendeltem az egyiket, de az olyan volt, amit már láttam élőben is, csak a neten olcsóbb volt.
Ezt a fajtát sose használtam, de láttam már sokszor, nekem tetszik, szerintem jónak tűnik, de mondom, gyakorlatban sose próbáltam.
A méreteknél nem szerepel, hogy maga a mózes mekkora, milyen széles az ülőrész.
A teljes kocsi nyitott és csukott mérete szerepel, amiből nem derül ki, hogy a kocsin belül mi mekkora.
De te tudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!