Ha nem lesz GYES-ünk, mi lesz?
Mi lesz ha a Fidesz nyer!!
illetve megválasztják őket!!
szépen lesz majd 2 év és mehetünk vissza dolgozni!!
Csak tudnám hova tesszük majd a gyerekeinket????
Nem teljesen mind 1 hol kérdezek?
Ez is ide tartozik!!
És hiába irjátok át a kérdésemet kedves moderátotok akkor is undorító az egész kormány!!!
Szabad országban élünk ,miért nem, lehet kimondani amit gondol az ember????
Bár rühellem az egész politikai bohózatot, azt tudnod kell, hogy anno az MSZP eltörölte a családi pótlékot és a Fidesz állitotta vissza....
Szerintem semmire se elég a mostani GYES. Igazad van, nem lehet hová elhelyezni a gyereket, de a jelenlegi helyzetben nem biztos, hogy egyáltalán lesz még munkahelyünk. Mindkét helyzet kutyaszoritó...
Ez igy van szó szerint kutyaszorító!!
köszönöm a válaszokat!!
Egyébként meg arra gondoltam illetve ugy értettem hogy ha nem lesz csak Gyed akkor szépe lesz mert mindenféle képpen vissza kell menni 2 év után dolgozni!!
Az édesanyám is azt mondta addig maardj otthon amig csak tudsz ,mert a picinek is a legjobb illetve ki tudja mikor tehetem meg urja!!
üdv mindenkinek
Jelenleg 27 hetes terhes vagyok.A munkaszerződésem pont most jár le, és nem hosszabbítják meg, mivel veszélyeztetett vagyyok, és így nem dolgozom.
Amúgy bölcsödében vagyok csecsemőgondozó, és én is csak azt tudom mondani, hogay a gyermeknek a legjobb az édesanyjával otthon:)
De tény, hogy a gyes semmire sem elég.
Én is hiába dolgoztam most több évig, ha nem leszek jogosult gyedre :(((
Na ilyenkor mit tudsz tenni??
Visszamenni nem akarok, mert tudom, hogy az a gyermekemnek nem jó.Minimum 2 éves korig otthon kellene lennie, de így?
Ráadásul a bölcsikben nincs elég hely, ezt magam is tapasztaltam.Várakozni kell hogy bejuss, na akkor hova teszed a gyereket??
Sziasztok!
Az én véleményem az,hogy anyun anno engem/minket se adott bölcsibe,és nagyon jó volt nekünk.És én sem szeretném beadni a gyermekem.Most 5 hónapos...szeretnénk majd kis tesót is.Szóval a szerződésem lejárt,nincs is hova visszamenjek.Amúgy se vennének fel sehova 1-2 pici gyermekkel.Ugyanis vannak sokan akik amint beadják bölcsibe,sokszor betegek-így anya se így se úgy nem tud dolgozni,tehát vagy fel sem veszik,vagy egyszerűen kirúgják.Mellesleg külföldön szerintem kicsit jobb az életszínvonal-könnyebben kiperkálják a bölcsi árát is.Én tgyásom most elmegy a rezsire,a férjem keresete meg épp hogy csak fedezi a kölcsönt és a biztosításokat.Szóval ha még ezt is lekunkorítják-nem is tudom mi lesz?!
Hát nagyon szépen köszönöm a véleményeket!!
KITARTÁS!!!
Majd lesz jobb remélem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!