A MAM termékek jók? Miket használtatok már, ami MAM? Vélemény?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 16:45
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a mellszívóm MAM volt, nagyon szerettem, nekem erősebbnek tűnt mint az Avent-es.
Cumisüveben is a MAM jött be, pedig próbáltuk az Aventet, a Nukot, a Nubyt, de ezt szereti a kislányom a legjobban, ennek nagyon jól szájra áll a cumija, meg teljesen szétszedhető így minden alkatrészét szépen el tudom mosni.
Nekünk bevált, csak ajánlani tudom.
6 hós kislány anyukája
2/4 anonim válasza:
Cumisüveget és rágókát használunk.Mindkettő bevált.
3/4 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy szelepesek a cumisüvegek, így nem tud levegőt nyelni a baba, nem fog fájni a pocija.
1. v.
4/4 anonim válasza:
Második vagyok.Az egyik legjobb dolog tényleg az, hogy elemeire szétszedhető a cumisüveg.A rágcsa pedig könnyű és vékony, rugalmas és bordás, nem olyan bumszli, mint a többi cég gyártmánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!