Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet ajánlanátok?

Milyen nevet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Van egy lányunk akit Boglárkának hívnak.

Ajánlanatok hozzá illő fiú és lány neveket a kistesónak?

Egy hagyományos csalásnévhez kellene ami "s"-el végződik.

2011. júl. 5. 11:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Norina,Levente?
2011. júl. 5. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Éppen ma hallottam egy lány nevet: Bodza

De létezik az ismerőseim között Borbolya is.

Szerintem a legkedvesebb női név az Anita, és szép az Eszter, régies, de szép a Vilma. Fiúnévben nekem a Boldizsár, Péter, Lóránd tetszik. Talán segítettem valamit a név választásban. Érdemes nézegetni az utónév könyvet, ott a nevek jelentése is megvan.

2011. júl. 5. 17:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Levente, Péter, András, Tamás, Anita, Anett, Kata, Laura, Viktória, Petra, Anna, GergŐ, Máté, Hanna, Janka, Bence, Dorka, Barbara is nagyon tetszik, de már van a csaladunkban.
2011. júl. 5. 18:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

névlista :-)

1. nálam úgy volt h végigolvastam az utónévkönyvet és kihúztam ami nem tetszett alapból

2. kiszedtem a családban lévő neveket a másod neveket is 3 generációra visszamenőleg

3. mivel í vége a családnévnek így a magánhangzósakat is

4. és mivel csupa magas magánhangzó volt a családnévben így a magánhangzóiakat is

5. egyszerű könnyen kimondható külföldön is érthető keresztneveket hagytam meg csak

nem sok maradt meg :-)

így a 3 gyerek : Maja Milán Mira lett :-))

a Boglárka szép magyar név kedveskedős csajos vidám hasonlót adnék ha lány lenne : Csenge, Villő, Ibolya, Emese stb...

és én fiúnak olyan pasis nevet adnék ami ugyan csak magyar hangzású : Attila, Balázs, Máté, Botond, stb...

írogasd le a kiválasztott neveket és mondogasd magadban hogy hangzik együtt a családnévvel h lehet becézni, milyen lesz ha felnőtt lesz, képzeld el a hozzá tartózó gyereket, babát mit sugall neked a név,

sok sikert :-)

2011. júl. 5. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:

A Bianka nagyon nem passzol a Boglárka mellé...

A Bodza inkább :) Vagy Kamilla

2011. júl. 5. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Claritasa tök jól megfogalmazta, és szép neveket is ajánlott. (mind a kisfiam, mind a kislányom neve benne volt a felsorolásában)
2011. júl. 5. 22:40
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm minenkinek.......ha van valakinek meg ötlete szívesen fogadom :)
2011. júl. 6. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Barátnőm első lánya Szilvia...a második Boglárka...a harmadik Barbara :o)
2011. júl. 8. 00:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Szonja, Vanda, Boróka, Barbara, Bársony(ka), Bejke (!!!), Bojána, Búzavirág

*

Barnabás, Bálint, Botond, Benedek, Bercel

2011. júl. 12. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!