Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi ez a papír? Mi a teendőnk még?

Mi ez a papír? Mi a teendőnk még?

Figyelt kérdés

Megkaptuk a babakötvényes papírokat, melyben az áll, hogy megnyitották kisfiamnak a kincstári letéti Start-számlát. (Decemberben született.)

Van itt mellette egy családi pótlék igénybejelentés. Miért? Nem elég egy igazolás, a határozat? Én már ezt az egészet nem értem...

2009. márc. 27. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éves a fiam, és még meg sem kaptuk a papírokat... én sem értem az egészet.
2009. márc. 27. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Szerintem kérdezz rá! Nekem automatikusan küldték, mert én nem kerestem őket.

Van itt egy e-mail cím: baba@allamkincstar.gov.hu

Életkezdési támogatásokat kezelő iroda

Lehet, hogy én is írok nekik, azt hittem, hogy egyszerűbben megértem, hogyan is működik;-))

2009. márc. 27. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
az a családi pótlékhoz a nyomtatvány...én azután kaptam meg,miután már folyamatban volt a családi.én nem foglalkoztam vele.
2009. márc. 27. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már igényelted a családit és az egyszeri anyaságit,azzal nem kell semmit kezdeni,nekem is mellékelték hozzá.Ha számlát nyitsz 1 banknál,akkor a babakötvényes papír(azt hiszem azon van az adószám)és az anyakönyvi kivonatot kell vinni,de adnak a bankoknál felvilágosítást.Én nyitottam számlát,jobb mintha az Államkincstárnál marad.
2009. márc. 27. 12:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!