Hogyan kezeljem 3 évesem szórakozását?
Mindig igyekszem szeretettel hozzáállni a hisztijeihez, de mostmár kiveri a biztosítékot, hogy napjában vagy 40x adja elő a hülyeségeit.
Egyszerűen a hülyéjét járatja velem és már nem tudok vele mit kezdeni. Tudom, hogy a határait próbálgatja és mégis a végén mindig eljutunk oda ahova nem szeretnék. Beviszem a szobájába büntibe, esetleg még rácsapok a fenekére is mert már annyira a végletekig megy el. Egy szimpla szomjas vagyokból indul mindig ki a helyzet. Direkt van neki mindig készítve inni, ezért már amikor azt mondom neki, hogy ott az innid igyál, akkor kezdi az éhes vagyokkal. Aztán mégsem éhes. "nagyon álmos vagyok"vagyok, amikor meg vinném be aludni, akkor kiabál, hogy ő mégis eszik. Hogyha odaülünk az asztalhoz enni, akkor kitalál egy csomó mident. Most inkább pisilne, aludna kakilna csinálna mindig mást mint amit éppen elkezdünk. Kezdek tőle megőrülni, kezd nagyon idegesíteni amit csinál. Nagyon kiváncsian várom, hogy kinek mivel sikerült esetleg hasonló helyzeteket megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!