Miert van az, hogy egy olyan kerdesre, "mi lesz a neve a babatoknak" le vannak pontozva a valaszok?
Mindenkinek mas tetszik es ez a termeszetes,meg is allandoan levannak szavazva az ilyen valaszok.
Miert nem lehet elfogadni h masnak mas az izlese?
Nehanyan ugy gondoljak h magyar nevet adjunk,valaki szereti a ritka v kulonlegesebb neveket,es ez igy van jol.
Kicsit idegesito.Szerintetek?
27 hetes kismami
Ezen már én is gondolkodtam.Szerintem azért mert oda van irva hogy értékeld a választ plusz pontokért.
Komolyabb kérdést nem akarnak lepontozni,mert gondolom gőzük sincs a helyes válaszrol,ilyen kérdésekben meg mind egy..
Elozo:Koszi a valaszt neked is.En vagyok az a bizonyos anyuka aki Bonita Viktoria nevet adja majd a lanyanak.A fenti kerdesbe le is hurrogta vki mert h "romas,meg giccses"
Igen,vhol mar olvastam h irtad a Zazit.Ne is foglalkozz h mas mit mond ra.A ti dontesetek.Szerintem aranyos:).
Mert ez az oldal nem a baba-mama fórum, ahol az ilyesmit meg "kell" beszélni. Onnan elhajtottak Benneteket? Vagy tán kinőttétek, kell, hogy máshol is hirdessétek a fantasztikus agyszüleményeket?
(Azért, hogy én negatív értékelést kaphassak, olyan kérdésnél, ahol épp a pozitiv elbírálást szorgalmazzátok) Leírom, hogy szerintem is "giccses, romás" a Bonita. Ha kisfiad lenne, akkor mi lesz? Bonito? A Zazi nevű kislány meg egy életre el fog átkozni Kedves Édesanya.
Ja, búcsúzóul: miért érdekes az, ha lepontoznak? Nem mindegy? Ez nem verseny! Lehet nézegetni a toplistát, de minek? (Jobb lesz tőle a kedved? Büszkévé tesz, hogy ma nem a 20000.-ik hanem a 19999.-ik vagy? Kell a sikerélmény?)
Ráadásul ha gyerekvállaláshoz elég érettek vagytok, akkor ennek megértése sem kíván sok észt...
Nem unatkozás kérdése a dolog. Kérdem én: az is unatkozik aki a kérdést kiírta?
Elozo:Es ha neked nem tetszik egy nev azt le kell szavazni?Tudod te egy ostoba noszemely vagy aki nem kepes elfogadni azt h masnak mas az izlese.
Miert kellene mindenkinek olyan izlessel rendelkezni mint neked?
Aki itt leszavazgat az te vagy.Az erre a kerdesre valaszolokat is te szavaztad le.Elegge "dedos" szokas,nem gondolod.
"Mindenkinek mas tetszik es ez a termeszetes" ezzel kezdtem az iromanyomat.Ha elolvastad volna.
Az biztos h nem szeretnek a kornyezetedbe levo ember lenni,mert nem lehetne mas velemenyem csak az ami a tied.
Igen,en is hulye vagyok h egyaltalan reagalok,a ferjem szerint nem eri meg buta emberekkel foglalkozni.
Ami meg az "unatkozast" illeti.Magyar o. es Kanada kozott 6 ora az elteres ugy h kicsit mas idopontba csinalom a dolgaimat mint ti.Ennyit errol.
Hozzateszem:nekem nem szokasom a pontozgatas,gyerekesnek tartom.Azonban most eltem a lehetoseggel.
Most h emlitetted jottem ra pl. arra is h mi az a top lista,mert eddig eszre sem vettem.Akkor most ki is unatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!