1 gyermekes magyar anyukák nevei - kik vannak még?
Figyelt kérdés
Egy cikkhez gyűjtök neveket. Mint pld. Ábel Anita, Csisztu Zsuzsa, Zoltán Erika, Stahl Judit, Nyertes Zsuzsa, Oszvald Marika, ... stb. Kik vannak még? Köszi előre is! :)2011. jún. 27. 23:20
21/46 anonim válasza:
Koós Réka, Boros Kriszta, Palotás Petra
22/46 anonim válasza:
Kováts Adél színésznőnek is csak egy lánya van, ha jól tudom.
23/46 A kérdező kommentje:
Hálásan köszi mindenkinek! Eddig csak egy emberkéről nem tudtam a gyerekei számát, Ivancsics Ilonáról .. valahogy nekem ő nincs képben, annyira el van tűnve.. pedig imádom!
2011. jún. 27. 23:43
26/46 anonim válasza:
Ha jól tudom, a Csányi Sándor ex nejének Pokorny Liának is 1 gyerkőce van, és a Schell Juditnak is mintha 1 lenne.
27/46 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kéz mindenhova! :) Most megyek aludni, és tényleg nagyon sokat gyűjtöttünk! :)
2011. jún. 27. 23:48
28/46 A kérdező kommentje:
Schell Juditnak már 2 van. :) Köszi neked is!
2011. jún. 27. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!