Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy véditek ki, hogy a baba...

Hogy véditek ki, hogy a baba arca ne legyen piros, ha az apukája puszilatja (borosta miatt)?

Figyelt kérdés
a férjem imádja a picit, sokszor puszilgatja is, de a borostás arca sokszor kipirosítja a bab arcát. mindig szólok neki, hogy már megint mit csinált a gyerekkel, eere azt mondja, hogy nem bírja ki, hogy ne szeretgesse. természetesen borotválkozik rendszeresen, de akkor is az ő arca túl durva egy baba bőréhez.
2009. márc. 25. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Hát erre sajna csak az a megoldás, ha még gyakrabban borotválkozik az apuka! Finoman vedd rá, nehogy ezért hanyagolja a babapuszit!
2009. márc. 25. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem nincs babóm de az én párom is ilyen lesz szerintem tök cuki.

Bár lehet hogy én is majd "hisztizek" miatta.

A hisztit magamra értettem ne érsd fére.

2009. márc. 26. 09:30
 3/6 A kérdező kommentje:

én is "hisztizek" miatta:)

nem szeretnéém, ha emiatt csúnya maradna a babám bőre.

2009. márc. 26. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz csúnya a babád bőre emiatt. Az én férjem naponta borotválkozik, mégis látszik a baba arcán, ha megpuszilgatja. A nagyoknál is ugyanez volt. Az összebújás után kis ideig látszottak a borosták nyomai, de hamar elmúltak. Emiatt ne tiltsd el a babától. A babák bőre egyébként nagyon érzékeny, emiatt látszik meg rajta minden. Az én gyerekeimnek később már nem látszott az arcukon a borosta nyoma, nagyon szép bőrük van máig.
2009. márc. 26. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 3,5 éves a fiam és neki is és nekem is kipirosodik a bőrőm a páromtól! Ha egy pár napig nem borotválkozik akkor már nem olyan érdes akkor nem pirosodunk ki! De ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, 20 perc múlva el is tűnik! Maradandó biztos nem lesz tőle!:)
2009. márc. 27. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, lányok.
2009. márc. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!