Tényleg nagyon sokat változik egy nő, ha anya lesz?
Mi nagyon szerettunk volna babát, de egyben nagyon féltem is tole. Nincsenek a kornyezetemben babák, de még kisgyerekek sem, semmi tapasztalatom nem volt. A korházban nagyon tehetetlennek éreztem magam, nagyon síros hasfájos volt a fiam, fájt a császáros seb...úgy általában mindennel bakizok, amit eloszor csinálok. Egy-két héten belul mindent természetesnek vettem, mások szerint is magabiztosnak tuntem. Persze, voltak azért kételyek, de tudtam kérdezni anyukámat, sot még ez az oldal is segített. Már nem gorcsolok annyira, mint a szulés elott...
Nagyon sokat változtam viszont természetben. Magabiztosabb lettem, érettebb és jobban kiállok magamért és persze a gyerkocért, vagyis határozottan kiállok az elveim mellett (a gyerekkel, hozzátáplálással stb kapcsolatban). Es talpraesettebb is lettem, talán vagányabb is, tobbmindent megcsinálok, holott kevesebb az idom...kevésbé érdekel, mit szolnak mások, magunkra koncentrálok jobban. Mindez azért feltuno nálam, mivel elég visszahúzodo voltam korábban.
Ez az én torténetem, picit hosszan. én mindenképp változtam, és a legeslegfontosabb a pici fiam:)
Szia,erre csak azt tudom mondani,hogy IGEN!Legalább is én nagyon sokat változtam.Rák a csillagjegyem,állítólag ez a leg család centrikusabb jegy-de ez eddig csak annyiban mutatkozott meg,hogy elvártam mindenki velem foglalkozzon.
A terhességem maga volt a csoda,semmi panasszal-így nem is nagyon kellett aggódnom.Csak olyanok voltak,hogy a vizsgálatok előtt beképzeltem,hogy most mondják majd hogy gond van.Mivel én se babáztam sose...sőt a közvetlen környezetemben sem volt-így teljesen tapasztalatlanul vágtam bele.Mindig azt kérdezgettem,hogy fogom észrevenni,hogy ez már a szülés kezdete.De ment!Az 1.napom a babával annak ellenére,hogy azt sem tudtam hogy kell pelenkázni,fogni,szoptatni(szobatársam mutatta el)nagyon jó volt.Az 1.fürdetésnél még félt a fiam a kezemben,de mostanra már vígan halacskázik.
Eddig nem számított,hogy hó végére nincs pénzem,most annyira spórolok,hogy a babának mindig legyen meg ami kell.
Szóval ne aggódj,azzal hogy gyermeked lesz-teljesen át fogsz alakulni,mind testileg,mind lelkileg.Sok sikert és boldogságot a leendő picihez
Szia.Szerintem igen is -meg nem is.Az biztos,hogy pl.anyagilag sokkal jobban odafigyelek,és persze könnyebben lemondasz bizonyos dolgokról,de pl.természetre nem változtam igazán.Én régen is felelősségteljes,odaadó voltam a szüleim és barátaim iránt mint eddig,annyi külömbséggel,hogy lett egy babám.Nem hanyagolom el a barátaim és magam sem és ugyanúgy (sportosan)ölözködöm mint eddig .Mindenem a kislányom,de magam azért nem adom fel,mert született egy babám és ezzel nem is értek egyet.
Szerintem ez alkat kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!