Melyik szebb név, melyiket válasszuk?
fiú: Álmos, Merse, Koppány, Kende, Csanád
ha valami más tetszik azt is megirhatjátok!
lány névre ötlet?
nekem nem számit h passzol e a vezeték névhez, ugyis olyat adok majd ami a legjobban tetszik.
magyarositott nevet lécci ne irjatok csak ez az egy feltétel
köszi!!
fiú: Csanád,
lány: Panna, Hanka, Janka, Blanka, Hanna
Fiúnevek közül a Csanád és a Kende tetszik (Kende a fiam).
Lánynevek: Hanga, Zina.
Nekem a felsoroltak közül a Merse tetszik. A mi fiúnk Bulcsú.
Lánynév: Enikő.
Egy ismerosomnek a napokban szuletett Csanad nevu fiacskaja :)
Kulonben egyik sem tetszik a listadon.Az Almos nem lenne ugye rossz de mivel ez egy ige is...hat inkabb nem.
Amugy meg nem kell a ket vegletet nezni. Marmint,hogy osmagyar es amerikai utanzat. Mert van a ketto kozott atmenet.
Az en fiamat Erik Tibornak hivjak. Az Erikrol mar megkaptam,hogy amerikai utanzat pedig ez egy osi german nev. Tibort pedig apukaja utan kapta.
Ha mindenkepp magyar nevet akarsz akkor nekem az Akos,Attila es Benedek a kedveneim. Az Akos nalunk eselyes ha kisocsi lesz:)
Lany nevekbol nalam most a Bitia a favorit. A zsido mondakor szerint igy hivtak az egyiptomi farao lanyat aki kihuzta Mozest a Nilusbol. Jelentese: Isten leanya.
De gondolom lany nevbol is inkabb osmagyart szeretnel.
Edua, Eniko, Kincso, Sarolta, Villo,
07:35-os : Igazad van, az "almos" az nem ige. :D Tenyleg, de okos vagyok :D XD ( magyar-szakosnak jelentkeztem, aaaaaaaa :D) latszik,hogy keso este volt mikor irtam.
Koszi a javitast (most egy hetig magamon fogok rohogni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!