Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írtak már fel nektek Utrogesta...

Írtak már fel nektek Utrogestant vérzési problémákra?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig tart a menzim, most is a 10. napon még mindig barna folyás jelentkezett. Már kivizsgáltak, nem találnak semmi bajt. Most ezt a gyógyszert kaptam, 2 ciklusban kell szedni a 15-25 nap között 1 szemet.
2011. jún. 23. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem elején kaptam a 14. hétig, mert vérezgettem!

Csodaszer, talán annak köszönhetem a már több, mint két kilós kislányunkat a pocakban!

A probléma, amiről írsz, sárgatest elégtelenségre utal, és IGEN, egészen bátran kezdd el használni, pláne, ha babát akarsz, mert az elején megspórolsz irdatlan mennyiségű szorongást, és könnyet!

Segíteni fog, és minden rendben lesz újra!

2011. jún. 24. 06:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy írtál!

Igen a doki is vmi olyasmit mondott, hogy megtámogatjuk a sárgatestet.

Csak az a fura, hogy nem kellett volna ezt megelőznie hormonvizsgálatnak? (vérvétel) mielőtt felírja?

Van már egy kisfiam, mostanában nem tervezünk kistesót, szóval nem a baba miatt kaptam, hanem a vérzés miatt.

Neked szívből gratulálok a picurhoz!! :)

2011. jún. 24. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!