Kerek arcú, vékonyszálú, szöghajú kislánynak milyen frizura állna jól? Ha lehet, akkor linkeljetek képet is!
Figyelt kérdés
Hosszú a haja a lányomnak, de elkezdett töredezni a vége, mindenképpen vágatni kell belőle, de attól tartok, ha vág belőle egy kicsit a fodrász, akkor nem tudom rendesen összegumizni neki, így is mindig min. 2 gumi és 3 millió csat van a hajában.2011. jún. 23. 14:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem a vállig érő kleopátrás cuki lenne, azt még pont be is tudod gumizni.
2/6 anonim válasza:
Istennek nem találok egy normális képet...:S
Én a rihannás hajat javasolnám vagy a Kleopátrásat!Tök cukik vele,ráadásul nem húzza a súlya,a gumi meg a csat sem így ha vékony és kevés a haja többnek tűnik majd és lehet meg is dúsul mert levegőzhet a fejbőre és szerintem praktikus mert nem kell az összekötéssel bajlódni,max egy csat hogy ne lógjon a szemébe!!
Remélem tudtam segíteni!:)
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Szerencsére sok haja van.
Rihannának ezerféle frizurája volt, melyikre gondolsz?
2011. jún. 23. 21:34
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. jún. 24. 12:15
6/6 anonim válasza:
Kerek arcú kislánynak kleopátrás hajat ajánlani, gratulálok, nagyon érthettek hozzá (Y)
Mindenképp tépettre kellett volna, az picit megnyújtja neki :-)
(24/Fodrász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!