Szerinted milyen anya az olyan, aki megmondta a gyerekeinek, akik már 25-30 évesek, hogy mindig arra számít karácsonykor, hogy a gyerekeitől külföldi utazást kap ajándékba.
Olyan anya, aki szeretne egy külföldi utazást ajándékba. Nem értem a kérdést, ez rossz?
2011. jún. 22. 13:21
2/12 anonim válasza:
Szerintem is oké a dolog, ha nagyon csórók a gyerekek akkor kicsit gáz, hogy ezt mondja, ha nem szegények, és belefér, ki tudják fizetni neki, akkor jó, hogy szól, nehogy valami nagy értékű hülyeséget kapjon. Különben szerintem egy jó anya igazán megérdemli az ilyet.
2011. jún. 22. 13:25
3/12 anonim válasza:
Olyan anya, aki elindította a gyerekeit, lehetőségeihez mérten finanszírozta a tanulmányait, lakáshoz hozzájárult stb, és tudja, hogy a gyerekei annyit keresnek, hogy megengedhetik egyszer, hogy a szüleit (anyukájukat) elküldik egy külföldi nyaralásra karácsonyi ajándékként.
Ha nem így van, akkor egy önző anya.
2011. jún. 22. 13:25
4/12 anonim válasza:
Így leszűkítve önző, élősködő. De ha a gyerekek megtehetik minden anyagi nehézség nélkül, az már más fényt vet a dolgokra. Maga a hangsúly is sokat számít. Én is azok közé tartozom akiknek a legszuperebb anyukájuk és apukájuk van. Soha nem élősködtek, de a nyaralásról mindig lemondtak azért, hogy nekünk jobb legyen, hogy mi mehessünk. 25. házassági évfordulójuk előtt mint két gyerek kértek minket, hogy dobjuk össze a pénzt egy hosszú hétvégére nekik. nem azért mert nem tehették volna meg henem, mert ők úgy hozzászoktak, hogy a sajátjukból erre nem áldoznak. Nászútjukon voltak először nyaralni majd legközelebb 25. házassági évfordulójukon. Látni kellett volna az örömöt a szemükben, minden pénzt megért. Ja, és megtehettük. Talán a 30-ra külföldre is eljuttatjuk őket.
2011. jún. 22. 13:26
5/12 anonim válasza:
10000ből megvan a buszjegy... Az utazás megoldva.
25-30éves felnőttekről van szó, nem a diákmunkából megkeresett párezres keresetről...
Megint egy fantasztikus kérdés arról, hogy ha a gyerek nem kap valamit, vagy gyereknek miért nem akkor a szülő ejnye, de amikor a gyereknek kéne adni vmi nagyobbat akkor a szülő mégejnyébb...
Valószínű jól esne az anyának, aki 25-30éve "mindenről" lemondott, most kapna ezért a rengeteg évért cserébe egy pár nap pihenést.
2011. jún. 22. 13:53
6/12 anonim válasza:
Elnézést, de ha figyelmesen elolvassátok a kérdést, így szól: "MINDIG arra számít". Ezt kétféleképpen lehet értelmezni. Mindig arra számít - de soha nem kapja meg, vagy mindig arra számít - azaz minden karácsonyra elvárna egy külföldi utazást. Kedves kérdező, melyik verzió áll fent jelen esetben?
2011. jún. 22. 13:59
7/12 anonim válasza:
Van igazság abban, amit az utolsó írt, bár a második változatot is lehet úgy értelmezni jó anyagi helyzet mellett, hogy egy nyaklánc is kerülhet annyiba, mint az utazás.
2011. jún. 22. 14:04
8/12 anonim válasza:
mindig arra számít, és nem arra számít hogy mindig. szerintem arról van szó, hogy minden karácsonykor reménykedik, tehát mindig arra számít, de nem kapja meg. Hát akkor kapja meg ha van miből, és megérdemli. mert alapjáraton egy anya megérdemli.
2011. jún. 22. 14:21
9/12 A kérdező kommentje:
14:21-es érti mire gondolok.
Az anya végigutazta az életét, de most nyugdíjasok és nincs miből.
A gyerekei nem milliomosok, és nem engedhetik meg, hogy anyukának utazást ajándékozzanak, hiszen még ők se voltak mostanában nyaralni.
Szóval szerintem igencsak nincs az rendjén, ha ilyen egy anya.
Inkább törekedne arra, hogy a gyerekeinek több, jobb legyen, ne önző módon magának akarjon élvezeteket.
Ja, egyik gyerekének sem vett házat vagy lakás. A kitaníttatás pedig kötelessége.
Nekik 2 házuk van.
2011. jún. 23. 10:33
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, minden karácsonyra ELVÁRNA egy külföldi utazást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!