Az alábbi színek közül választanátok valamelyiket is?
2011. jún. 20. 17:15
11/14 anonim válasza:
Szerintem a virágos szép. Én nem tartom morbidnak a feketét, szerintem teljesen oké (úgy is fel lesz dobva játékokkal, takaróval, a baba ruhájával stb.).
12/14 anonim válasza:
a virágmintásat választanám,
én szeretem a feketét, az is jó, de zölddel egyszerűen gyönyörű!
13/14 anonim válasza:
A középsőt (teljesen fekete) semmiképp nem választanám! Nekünk is sötét színű a sport kocsink, nagy részt fekete, de van benne egy kevés világosabb szürkés árnyalat, és mindjárt más az összkép.
Nekem egyébként az első tetszik legjobban. A virágos nekem nagyon lányos minta, viszont a kockás nagyon unisex!
14/14 anonim válasza:
Bordóban, sárgában beigben választanám, de a fekete és fekete mintás nagyon nem, pedig imádom a feketét.
(ha tehetem a gyerekeimnek nem nagyon adok feketét, max zoknit még egy darabig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!