Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted normális az a...

Szerinted normális az a szülő, aki nem ad bugyit se a kislányára a homokos Balaton parton?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

először is, mindenki azt csinál, amit akar.

Másodszor: én mindig adok a gyerekeimre bugyit, kis gatyát (lány, fiú).

Talán véd valamit a koszok ellen, de én is tisztában vagyok vele, hogy egy kiadós homokozás után, még ha van rajtuk nadrág, akkor is van az alsóneműben homok...

De!!! sajnos vannak (pszichésen) beteg emberek. Nehogy már az én gyerekeim meztelen intim testrészeit bámulják, netán fotózzák észrevétlen a strandon.

2011. jún. 21. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Kipusztult volna az emberiség még a huszadik század előtt, ha a bugyi nélkülözhetetlen lenne.

Ha leül a homokba a gyerek, és leül, a bugyiba éppúgy bemegy a homok. Kertes házban lakunk, és kislányaim voltak, sokszor kellett homokot kimosni a kis szeméremajkak közül, de sose volt ilyen fertőzésük.

2011. jún. 21. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára attól még normális az a szülő.

Mindenesetre én adok a kislányomra bugyit itthon is és a strandon is. A kis intim részeit nem kell közszemlére tenni egy nyilvános strandon.

2011. jún. 21. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

Tudod ez olyan dolog, hogy annak a gyereknek semmi baja nem lesz , de ha ne adj Isten én ilyet csinálnék egyszer véletlenül tuti baj lenne.

Tavaly elnéztem a Balcsi parton sok kisgyereket 24 fokban vizes fürdőruciban és sztem semmi bajuk az én lányomon hosszú bodyka meg gatyó volt.

2011. jún. 21. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
IGEN
2011. jún. 21. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem normális! A mi időnkben, anno 30 évvel ezelőtt, mi is előszeretettel rohangáltunk a parton pucér fenékkel, persze kisgyerekként (0-4 évesig), senki se csinált ebből ügyet. Így is úgy is, bugyival vagy anélkül is homokos volt a fenekünk. Én nem parázok az "új trend hülyeségei" miatt.

Rendszeresen viszem a fiam a strandra (Velencei tó), ne tudd meg hány kisgyerek szaladgál pucér fenékkel és hány kisgyerek pisil közvetlen a homokozóba, mert épp most szoktatják le a pelusról. Egyik anyukát se láttam ezért őrjöngeni.

2011. jún. 22. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

Én nem a fertőzésektől félek, hanem a pedofil hajlamú felnőttektől.

Nincs senkire ráírva, hogy az...

(Volt még régen egy kérdés, amikor egy anyuka azt firtatta, hogy más anyuka is megnézi-e a többi kisfiú kukac-méretét a strandon... Hát köszönöm, az én gyerekeimet ne vizslassa egyetlen hülye se!)

2011. jún. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!