Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A leendő apukák hogy állnak a...

A leendő apukák hogy állnak a babakérdéshez?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen megnyilvánulásaik vannak a babatervezés időszakában, hogyan készülnek fel, vagy nem készülnek? Lelkesek vagy inkább zárkózottabbak... Persze várom a hölgyek válaszát is, hogy a párjaikon mit vesznek észre!
2009. márc. 23. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A mi kisbabánk február közepén született. A terhesség elején óvatosak voltunk még (volt egy vetélésem), de amint letelt az a bizonyos 12 hét, egyre nagyobb lelkesedéssel készült az apaságra a párom. És ahogy elkezdett nőni a pocak, szépen figyelgette, simogatta nap mint nap. Az első ultrahang, amin együtt vettünk részt pedig igazán nagyszerű volt. Talán akkor tudatosult benne igazán, hogy ott valóban növekszik az ő kisfia. Amikor kiderült a neme (ami igazából mindegy volt) még boldogabb volt,és büszke. Onnantól úton-útfélen hirdette a nagy újságot. Aztán egyre inkább próbálta elképzelni a kisfiát, milyen lesz, miket fognak együtt csinálni, stb. És a születése...

Császárral született, így az ő kezébe adták először. Sírt..

És minden nap ő fürdeti, babusgatja, pelenkázza.Elviszi sétálni - és ne gondoljátok "papucsférj"-nek, élvezi, szereti, és közben ellátja minden férfiúi teendőjét (családfenntartás).Úgy érzem neki igazán érdemes volt szülni,de ezt tényleg mindenki máshogy éli meg. Én boldog vagyok.

2009. márc. 23. 12:58
 2/2 anonim válasza:
Az én párom már nagyon várja hogy babásak legyünk, de eddig mindig nem sikerült és már rossz mindig azt mondanom neki hogy megint nem sikerült. Ez megy már fél éve, mi lesz ezután ha már ilyen rossz közölni a hírt...
2009. márc. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!