Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha 15 éves...

Mit szólnál, ha 15 éves fiatok az apja felügyeletében autóversenyeken indulna?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha eleg erett a gyerek felelos dontesek meghozasahoz, es nem csak vaganykodasbol nyomna a gazt, akkor engednem.
2011. jún. 13. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Vannak akár 3-4 évesek, akik motoroznak pl. Lehet az anyáknak remegni értük, de tiltani, ha ez a vágya, nem szabad.
2011. jún. 13. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Megőrülnék
2011. jún. 13. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Ha ügyes, tehetséges és esze is van hozzá, akkor én nagyon örülnék neki!

Persze aggódnék is, de mivel én is imádok mindenféle technikai sportot, nekem is csörgedezik némi benzin az ereimben, ezért inkább büszke lennék rá! Örülnék, hogy neki van erre lehetősége, amire nekem 15 éve nem volt és ez még most is fáj egy kicsit :( Úúúúgy szeretnék egyszer egy F1-es vagy egy WRC-s autót vezetni! :))))

2011. jún. 14. 07:39
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Inkabb orulnek ennek, mint annak, amit itt latok.

Mi kis telepulesen elunk es itt mar a 13-15 eves fiuk tobbsege ilyen-olyan takolmany motorral mindenfele tudas es vedoruha nelkul (ertsd: polo, rovidnadrag, strandpapucs, semmi sisak) szaguldozik az utcan.

Ettol sokkal jobb egy felugyelt verseny ugy, hogy elotte megkapja a szukseges kepzest is.

2011. jún. 14. 10:06
 6/11 anonim válasza:
100%
Több olyan tizen éves fiatal is van aki indul versenyeken. Kapásból tudnák mondani 7-et.. Egyébként milyen kategóriába?
2011. aug. 8. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszat.Az én Uram motorozik(meg a sógorom is,és az Ő gyereke is),a fiunk 3 éves,és már van benzines motorja...jövőre ülhet majd rá,ha már megtanult egyensúlyozni a biciklivel.Ebben semmi rossz nincs,sőt!Általában ezek a gyerekek sokkal felelősségteljesebbek mint azok,akik 17 éves koruk körül levizsgáznak,és beülhetnek a volán mögé.
2011. aug. 30. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Én nőő létemre autóversenyző vagyok (jelenleg kismama) 25 évesen.Bízok benne hogy az én lányom is autóversenyző lesz úgy ahogy mi az apjával.Nem fogjuk félteni annál rosszabb.
2011. okt. 28. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:

én fiam tuti indulni fog ennyi idősen. most 2 éves, apjával már quadoznak... apa gyűjt a fiunk autóversenyző jövőjére (már ha ezt akarja, persze nem kényszerítjük majd csak segítjük...)

mi ezt leültünk és megbeszéltük. alkudoztunk, én motort nem engedek, autóba bele kell egyeznek :)

én inkább valami labdás sportnak jobban örülnék, én meg erre fogom terelgetni a fiamat (1 év múlva mehetünk úszni, ezzel fogjuk kezdeni). én is 3 éves koromtól sportoltam, örülnék ha ő is ezt választaná :)

aztán majd 10 év múlva megírom :D lehet szgép előtt ülő kis kockám lesz, de akkor is szeretni fogjuk :)

jól eltértem a kérdéstől, szóval aggódnék érte, de ha ezt szeretné akkor támogatnám :)

2011. dec. 28. 16:20
 10/11 Pub válasza:
NEM. minek keresni a veszélyt??
2012. jan. 23. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!