Mit szólnál, ha 15 éves fiatok az apja felügyeletében autóversenyeken indulna?
Ha ügyes, tehetséges és esze is van hozzá, akkor én nagyon örülnék neki!
Persze aggódnék is, de mivel én is imádok mindenféle technikai sportot, nekem is csörgedezik némi benzin az ereimben, ezért inkább büszke lennék rá! Örülnék, hogy neki van erre lehetősége, amire nekem 15 éve nem volt és ez még most is fáj egy kicsit :( Úúúúgy szeretnék egyszer egy F1-es vagy egy WRC-s autót vezetni! :))))
Inkabb orulnek ennek, mint annak, amit itt latok.
Mi kis telepulesen elunk es itt mar a 13-15 eves fiuk tobbsege ilyen-olyan takolmany motorral mindenfele tudas es vedoruha nelkul (ertsd: polo, rovidnadrag, strandpapucs, semmi sisak) szaguldozik az utcan.
Ettol sokkal jobb egy felugyelt verseny ugy, hogy elotte megkapja a szukseges kepzest is.
én fiam tuti indulni fog ennyi idősen. most 2 éves, apjával már quadoznak... apa gyűjt a fiunk autóversenyző jövőjére (már ha ezt akarja, persze nem kényszerítjük majd csak segítjük...)
mi ezt leültünk és megbeszéltük. alkudoztunk, én motort nem engedek, autóba bele kell egyeznek :)
én inkább valami labdás sportnak jobban örülnék, én meg erre fogom terelgetni a fiamat (1 év múlva mehetünk úszni, ezzel fogjuk kezdeni). én is 3 éves koromtól sportoltam, örülnék ha ő is ezt választaná :)
aztán majd 10 év múlva megírom :D lehet szgép előtt ülő kis kockám lesz, de akkor is szeretni fogjuk :)
jól eltértem a kérdéstől, szóval aggódnék érte, de ha ezt szeretné akkor támogatnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!