Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedvenc nevetek? Ti milyen...

Kedvenc nevetek? Ti milyen nevet adnátok a babátoknak ha Angliában élnétek? Mármint hogy itt is ki tudják ejteni de mégis magyaros legyen egy kicsit és szép legyen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Annabell nagyon szep nev. Az Arabella is szep es konnyen kiejtheto. Az en kislanyom Isabella, ferjem idevalosi, igy angol helyesirast oriztuk meg az egyszeruseg kedveert, es ferjem vezetekneve angol. Viszont magyarul is ugyanugy ejtik. a masodik neve Maeve, mivel ferjem ir szarmazasu es h o is boldog legyen, igy a ket kukturat hoztuk ossze. En szeretem a ritka neveket.

Fiu nevnek nem adnam: Adam, Daniel, David. mert minden itt elo magyar ezeket a neveket adja. a korneyzetemben legalabb 6 Daniel-t ismerek. Nem szeretem a divatneveket, bar a Daniel mint maga a nev tetszik, de az nem tetszik h mindenkit igy hivnak.

Nagyon szep a Christopher - Kristof, Matthew - Mate, Dominic, Aron nevek. Levente is szep, de ezt nem fogjak kiejteni a becezese Levi, de ok ezt Livaj-nak ejtik....ugy mar nem szep...

A Rekat sem tudjak kiejteni azt Rika-nak ejtik...

2011. jún. 9. 02:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is éltem egy évet Angliában. Kint több ismerősünk is van, az egyik pár magyar, a lányuk Zsuzsa lett, de nem tudják kiejteni az angolok. A másik pár férfi tagja angol, nekik egy Alexander István (+vezetéknév)nevű fiuk van, most várják a tesót, de még nem tudják, hogy fogják hívni.

Van már egy 4 éves fiunk, ő Dániel, és babát vártunk odakint is, de sajnos 11 hetesen elvetéltem. Az Ő neve Manna Lilieth vagy Neo ...(valami) lett volna.

2011. jún. 9. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:

A fiam Botond, a lányom Anna. Nem volt gond a kiejtéssel külföldön sehol.

Most a következő nevek vannak talomban: Izabella, Sára, Kristóf

Esélyes talán még az Erik, Konrád, Alexander, Zoé

2011. jún. 9. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Angliaban elek es a parom angol. Ha kislanyunk lesz, akkor Hanna May (a Hanna magyar helyesiras szerint, mert az ugy itt egyedi, meg ha mar masodik nev angol, akkor az elsot illik magyarul irni :)) May a parom nagymamaja utan). Ha fiu, akkor Adam vagy Oliver + a nagyapak neve, a szuloszoban kiderul, szombatra van kiirva :)

Egyebkent szerintem jo nev a Peter is, mi azert nem valasztottuk, mert a volt ferjemet is ugy hivjak :D

2011. jún. 9. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:

lany nevben meg szep Lili vagy Liliana, Hannah.

Gabriella is jo de azt is sokan adjak.

Laura szep magyarul kiejtve de angolul ugy ejtik h Lora azert nem adnam mert angol kiejtese nem tetszik.

Peter gyakori nev, nekem nem tetszik, meg az exem is Peter volt aki egy hazug diszno mar csak azert sem adnam.

2011. jún. 12. 15:50
 16/17 anonim válasza:
Lilly :)
2013. febr. 9. 12:37
 17/17 ivilicious ***** válasza:

nekem mániám az Inez és a Korina lánynév:)

fiúnak meg a Kristóf, szte azt angolul is lehet ejteni..meg a Vince...angolul meg vinszzz :D

2013. ápr. 12. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!