Van olyan baba, aki 22 hónapos korára szobatiszta lett?
Tegnap jottem ra, hogy a nagyon-nagyon sok gyerek szobatiszte 18-20 honapos korara. Legalabbis volt egy kerdes, amire kb 7 ilyen valasz erkezett, en arvalkodtam ott a 2,5 eves reszben szobatiszta fiammal egyedul. A tobbi nagyjabol lany volt, ugy remlik.
Aztan az is lehet, hogy kifejezetten csak azok valaszoltak, akiknek mar szobatiszta, a tobbiek meg a sok korai gyerek utan nem mertek mar inkabb irni.
Vegulis mindegy, en eddig azt hittem, hogy nem vagyunk elkesve, sot, most is igy gondolom, de nyilvan minden gyerek mas es mas.
kisfiam 18 hónapos korára szobatiszta lett, kereken a 2. szülinapjára ágytiszta
amúgy szerintem jól csinálod, én esti fürdetés előtt ültettem bilire 14 hónapos korától (soha nem erőltettem), meg napközben néha, ha volt kedve peluscserekor
Szia. Kislányom 20hónapos kora óta szobatiszta,én előtte kezdtem pár héttel,és nagyon hamar leszokott a pelusról,igaz nyár is volt,talán egyszerűbb is volt...
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!