Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan baba, aki 22 hónapos...

Van olyan baba, aki 22 hónapos korára szobatiszta lett?

Figyelt kérdés
13 hós kora óta ültetem bilire, általában reggeli kelés és délutáni kelés után. 16 hónapos. Mennyi esélyem van, hogy 22 hónapos korára szobatiszta lesz, legalább nappalra?
2011. jún. 8. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Igen, 19 hónaposan :)
2011. jún. 8. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
A lányom 21 hónaposan lett teljesen szobatiszta.Semmit sem eröltettem nála.
2011. jún. 8. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Ha ilyen korán erőlteted a szobatisztaságot,könnyen elérheted,hogy még 3 évesen sem lesz szobatiszta. Elég elkezdeni 2 éves kora körül. Addig nem érettek rá.
2011. jún. 8. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Éppen ezt akartam írni,h a túl korai,eleinte nagyon sikeres szobatisztaságra szoktatás villámgyorsan és keményen vissza tud ütni.Nemrég volt egy hasonló kérdés,ott a gyerek nagyon sikeres volt ilyen kicsinek,aztán egyszer csak ordítva utasított vissza mindent,és már 2 év körüli,de nem hajlandó semmire.
2011. jún. 8. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap jottem ra, hogy a nagyon-nagyon sok gyerek szobatiszte 18-20 honapos korara. Legalabbis volt egy kerdes, amire kb 7 ilyen valasz erkezett, en arvalkodtam ott a 2,5 eves reszben szobatiszta fiammal egyedul. A tobbi nagyjabol lany volt, ugy remlik.

Aztan az is lehet, hogy kifejezetten csak azok valaszoltak, akiknek mar szobatiszta, a tobbiek meg a sok korai gyerek utan nem mertek mar inkabb irni.

Vegulis mindegy, en eddig azt hittem, hogy nem vagyunk elkesve, sot, most is igy gondolom, de nyilvan minden gyerek mas es mas.

2011. jún. 8. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Kislányomat a 18 hónapos oltására pelus nélkül vittem már. Tehát igen van.
2011. jún. 8. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

kisfiam 18 hónapos korára szobatiszta lett, kereken a 2. szülinapjára ágytiszta

amúgy szerintem jól csinálod, én esti fürdetés előtt ültettem bilire 14 hónapos korától (soha nem erőltettem), meg napközben néha, ha volt kedve peluscserekor

2011. jún. 9. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia. Kislányom 20hónapos kora óta szobatiszta,én előtte kezdtem pár héttel,és nagyon hamar leszokott a pelusról,igaz nyár is volt,talán egyszerűbb is volt...

üdv

2011. jún. 9. 07:55
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Ehhez csak gratulálni tudok, leírom, hogy a lányom 18 hónaposan szobatiszta volt, erre a sok irigy anyuka lepontoz. Ezek a tények, ha tetszik ha nem!
2011. jún. 9. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
22 hónapos volt a fiam, mikor kb 4-5 nap alatt szobatiszta lett. Letépte a pelenkát és többet nappalra nem engedte magát pelenkázni. Más dologban viszont el van maradva, mint önálló evés, öltözés-vetkőzés vagy beszéd. 2,5 éves. Tehát van ilyen:)
2011. jún. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!