Ki mit csinálna a helyemben? Elmenne? (családi szitu)
Figyelt kérdés
A szüleim elhívtak minket egy 4 napos wellnes hétvégére a férjemmel és az akkor 1,5éves kisfiunkkal. Viszont a férjem szabija véges, így ő nem jön. De neki nem gond, mondta, hogy mi menjünk a kicsivel mindenképpen, mert ránk fér, jót fog tenni. Viszont a családja -anyósomék, akik a szomszédaink- meg hápognak, hogy ez meg már hogy néz ki, azt hiszik majd ott, hogy nincsen apja a gyereknek, meg egyébként is, a férjem dolgozik, ki gondoskodik róla 4 napig. Ilyenek. Együtt is megyünk persze nyaralni, de ő kétszer nem tud eljönni szabira, meg -bár teljesen jól elvan a szüleimmel- de akkora igénye nincsen hogy velük -is- legyen 4 napig. Szerintetek??? Ne foglalkozzak velük?
Semmi kozuk hozza.Ha ti megbeszeltetek es nektek igy jo.En mindenkepp mennek.
2011. jún. 8. 12:22
2/13 anonim válasza:
Miért foglalkoznál velük? Ha tényleg rád fér a kikapcsolódás, menjetek. Ott aztán senki nem azzal fog foglalkozni, hogy miért nincs veletek apa! Éhen halni meg csak nem fog 4 nap alatt, az már a kérdésedből lejön, hogy nem egy elveszett ember. Húzd ki a dolog méregfogát azzal, hogy főzöl neki egy nagy adagot, vagy telepakolod a fagyasztót:)
Nem mehetnék veletek? :)
2011. jún. 8. 12:23
3/13 anonim válasza:
Simán! Menjél, és ne foglalkozz a dumával!
Anyósod meg nagyon rendes lehet, ha ott lakik a szomszédban, és a fiának nem képes enni adni 4 napig!
(igaz, hogy ehhez semmi közöm, de az ilyen nálam kiveri a biztosítékot!!!)
2011. jún. 8. 12:28
4/13 anonim válasza:
Elmennék. Neked is jár a pihenés, a férjed biztat, hogy tedd meg. Anyósodék csak szimplán irigyek, ezért hozakodnak elő ilyen idióta kifogásokkal. A nyaralóhelyen a kutyát-macskát sem fogja érdekelni, hogy van-e apja a gyereknek, a férjed pedig felnőtt, és tud magáról gondoskodni 4 napig, de előre is főzhetsz neki, beteszed a fagyasztóba és csak melegítenie kell. NE FOGLALKOZZ ANYÓSODÉKKAL!
2011. jún. 8. 12:29
5/13 A kérdező kommentje:
Ja, anyósom ilyen. Amíg kórházban voltam tavaly amikor szültem, egyszer nem hozott neki kaját, egyszer nem hívta át magukhoz. Igaz, hagytam neki itthon előtte pár napra valót, szóval nem halt éhen. A férjem is nagyon sokat dolgozik, persze rá is ráférne, de az ideje véges. Én pedig a saját vállalkozásunkban dolgozok a picúr mellett, meg a háztartás -nem kell bemutatnom, ismeritek :)- szóval jót tenne nekem is egy kis kikapcs. Köszi a megerősítést!
2011. jún. 8. 12:32
6/13 anonim válasza:
Sajnos az én anyósom is ilyen. Ha eljön, dicsekszik vele, hogy mit főzött. És tudja jól, hogy az a kisfia kedvenc kajája, de nem hozott volna neki belőle! Szép anya az ilyen, mondhatom... Akkor legalább ne mondaná!!!!
2011. jún. 8. 12:38
7/13 anonim válasza:
Felnőtt ember teli hűtő mellett nem hal éhen, de főzhetsz neki előre, lefagyasztod, így tuti nem romlik meg, ő meg csak kiveszi a neki tetsző kaját a fagyóból, és felengedi. Mindenki jól jár, anyós meg pukkadjon meg.
2011. jún. 8. 12:42
8/13 anonim válasza:
Özsintén, mki nem sz@rná le, hogy mások mit gondolnak.
(voltam már 3-asban a hugommal és az akkor 5 éves fiamml Tunéziában, tesóm nyerte az utat, nem volt pasija, így elhívott engem.A fiamat befizetem,d epárom itton maradt.
örült is a nyuginak:-))))))
De ha anyósodék ilyen látszatemberek, nem biztos, hogy elmennék.
2011. jún. 8. 13:09
9/13 anonim válasza:
Én elmennék!!
Kit érdekel ha azt gondolják nincs apja a gyereknek mellesleg biztos nem fog senki azzal foglalkozni.
Anyósodnak meg egy nagy fekete pont ha így áll hozzátok hogy a szomszédban lakó fiáról ki gondoskodik 4 napig (mintha ovis lenne) szerintem nem halna éhen.
2011. jún. 8. 13:17
10/13 anonim válasza:
Szia,nálunk is ez a helyzet,apának kevés szabija van és azt velünk szeretné tölteni,nem anyósáékkal.A pünkösdi hétvégén apával megyünk a Balcsira,ő hazafele bevisz anyuhoz és ott maradunk a gyerekekkel három napot.Simán belefér és anyukám sem szomorkodik egyedül.Anyósék majd megszokják,hogy nálatok ez van.Nem szeretem,ha valaki ennyire beleszól az életembe.Ti se hagyjátok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!