Használtatok leszoktató pelenkát? Ha igen, milyet?
Használtunk, de szerintem semmi értelme. Belepisilt és nem zavarta utána. :)
Pelenka nélkül szokott le.
Nekünk mosható volt, olyan mint a bugyi, csak a nadrágja nem ázik át. Vettem 5 darabot használtan a teszveszen, elég is volt.
Szerintem sincs semmi értelme, én is megvettem )pamperst), de bugyival szoktattam le, mert az ugyanúgy pelus, tehát csak le lehet húzni, de az én kislányom jól elvolt benne, nem érzett késztetést, hogy levegye.
Sztm ne vegyél!
utolsónak:
Én még nem láttam pampers leszoktató peust, nem lehet, hogy bugyipelussal kevered?
A leszoktató pelus nedves érzete ad.
A Libero-nak ez a leszoktató pelusa van:
A bugyipelenka az más, annak angy előyne, hogy csak le kell tolni, mint egy bugyit.
Köszönöm a válaszokat.
Igazából én is inkább a mosható felé hajlok,de elég drágák.
Találtam egy ilyet,de még gondolkodom,mert feltünően olcsó.
Szerintetek?
7:52es vagyok
Nekünk is hasonló volt, 5 db, igaz az egyszínű fehérek, darabja 700 Ft Volt 2 éve. Tehát szerintem reális ez az ár. Lehet, hogy én is rendelek majd, a kisebbik lányomnak, mert az első garnitúrát elajándékoztuk, és a rózsaszín szett nagyon jóóóóóó
Az első pár napban igen, mert volt, hogy 3x bepisilt egymás után, és ugye meg is kell neki száradnia.
De használtan is simán el tudod adni kb. 20%kal olcsóbban a vaterán /teszveszen, én inkább 2 csomival vennék. Igaz ez attól is függ, ha csak akkor adod rá, mikor elmentek otthonról, és otthon a kertben sima bugyiban van, akkor szerintem elég három, de mi télen lettünk szobatiszták így kellett nekünk az 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!