A gyermekünknek az összes McDonald's Happy Meal menü játékot meg szoktuk venni ami 10 játékot 10 étkezést jelent havonta ez káros a gyerekre vagy ez még belefér?
Szerintem ne várj senkitől dicséretet! Mi is szoktunk ott enni, havonta vagy 2 havonta egyszer ha megkívánjuk, tehát nem vagyok ellene. De a lányomnak biztos, hogy nem fogok ilyet adni. Persze mivel pesten lakunk és a közelben is van egy meki, így elkerülhetetlen lesz, hogy egyen, de nem én szeretném neki megmutatni, hogy létezik!
33 hkm
Soha nem voltunk a Mc Donaldsba, illetve most mégis és az 5 éves egyébként minőségi, változatos étrendhez szokott fiam azt mondta anya ez egy borzalmas hely. nem is volt hajlandó semmit a szájába venni, egyszerűen undorodott a kaják látványától is. És a gyerekek őszinték és működnek az érzékeik, úgyhogy ezek után nem is tudom mi kéne, hogy kedvem legyen odamenni. Pláne havi 10-szer.
Egyébként amerikai ismerőseimtől tudom, igényes ember ott sem teszi be a lábát a McDonaldsba. Egy bizonyos társadalmi szint felett égő és ciki dolog.
A pohárból ivott miután kiöntöttük az üdítőt, ásványvizet. Mert a szívószál tetszett neki egyedül.
Két gyermekem van,a fiam 4 éves lesz,a lányom 2 éves múlt februárban.Eddig sosem voltunk Mcdonadsban velük,igy kitatáltuk a párommal,hogy gyereknapon elmegyünk,de csak azért,mert voltak itthon akciós kuponok,amit mindig bedobnak a postaládába és használjunk fel belőle.Happy Meal menüt kaptak,pont a játék miatt,ha már egyszer gyereknap volt.:)A fiunk evett azért a kajából,de a lányunk talán csak beleharapott a sajtburgerbe,a sültkrumpliból csipegetett és ennyi volt.Meglátszik,nincsenek hozzászokva ezekhez a kajákhoz.A párommal mi ettük meg a gyerekek maradékát is.Pont mondtam neki,amióta megvannak a gyerekek,még nem is hoztuk el őket egyszer sem Mcdonaldsba,de most legalább látták ezt is milyen,egy kis élmény volt nekik,nem a megszokott környezet,kicsit nyüzsibb hely.
Lehet legközelebb majd csak jövőre megyünk legközelebb gyereknapkor,sztem ennyi belefér.Néha eszik olyan kaját a gyerek,semmi baja nem lesz tőle.
Viszont a havi 10 étkezés picit sok,sztem csökkentenetek kellene,kedves kérdező,esetleg alkalomhoz kötve menjetek mint pl.mi-gyereknap miatt, vagy csak havi 1x látogassátok meg a Mcdonaldsot.
mert ennyi igénytelen ember él hazánkban.
Egyébként ez nem mond ellent a statisztikáknak sem, ami az elhízott gyerekek arányát mutatja, a cukorbetegek, magas koleszterinnel küzdő gyerekek száma is ezt támasztja alá, hogy tömve vannak a Mac Donald's-ok és a hasonló jellegű éttermek. És sok gyereket hordanak a szülők a gagyi játékokért meg egyebekért, családi programként a Mekibe.
És az is árulkodó lehet, én figyelem a szénhidrátot, alapból 10 deka sült krumpliban 20 gramm szénhidrát van, a Mekis krumpliban másfélszerese a normálnak és ugyanígy igaz ez a hamburgerre és a többi ételre is. Tehát nem normál kajákat adnak, normális módon elkészítve, hanem valami mást. Nem ugyanaz, mintha te otthon készítenél hamburgert, sült krumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!