Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az autósül...

Mit gondoltok erről az autósülésről?

Figyelt kérdés

Gagyi azért, mert ilyen olcsó? Nekem nagyon tetszik a kialakítása. Oldalról is tartja, a fejtámlája is jó szerintem. Na és az áráról nem is beszélve.

Hosszú utakra nem járunk, igazából csak 2-3-szor járunk be a városba, ami oda-vissza 20 km.

[link]

2011. jún. 1. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 06.01.21.52-es válaszoló vagyok.Jól döntöttél.Az első válaszolónak pedig csak annyit,hogy én nem azért NEM ismerem azt a márkát amit ajánlgatott,mert fiatal vagyok(2 gyerekes 38 éves anyuka vagyok,aki éppen a 3. babára készül),hanem mert-mint egy hozzáértő is írta-semmiféle teszttel nem rendelkező ülésről beszélgetünk...a kisebbik fiamnak(3 éves) is Römer ülése van(igaz,Neki már 15-36 kg,isofixes)a nagyobb gyerek(?) már 19 éves,nem igazán kell neki ülés(de anno Century ülése volt,amit Amerikából hoztunk)
2011. jún. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!