Milyen sport-babakocsi van, aminek kivehető a kereke?
Nekem van egy ilyen eladó babakocsim, annyi, hogy a háttámlánál az egyik váz el van törve, de meg lehet javítani, ettől még rendesen működik.
SATURN TOURAGOO, ennél egyszerűbb nem jut eszembe. Használtan 10.000,- ért is lehet venni. Mind a négy kivehető, egy mozdulattal, de azért nem szerettem, mert nehéz (legalább 13 kg) Újonnan Brendonban 30.000 körül van TOURAGOO, szerintem az újaknak már mind egyszerűen levehető a kereke!
PHIL and Teds van most, csak 1 kereket kell levennem a csomagtartóhoz és 9kg!!! + a tesóülés kb 1kg...
A touragoo-s vagyok. Nem mondtad, h lopásgond van. Tuti a vázat is ellopnák, hallottam már ilyet!
Ha nagyobb a gyerkőc, és városi környezetbe kell, lehet érdemesebb egy 4-5 kg körüli, nem fektethető de dönthető superlight-os ernyőkocsival próbálkozni, azt fel is tudod vinni (egy ismerősöm így csinálja: egyik kezében a gyerek, másikban a kocsi, hátán-vállán a cuccok - a harmadikra...)
Tuti nem merném a Phil&Teds-nek a csak a vázát se lent hagyni lelakatolva se... ha már egyszer loptak onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!