Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet becézni a Patricia...

Hogy lehet becézni a Patricia nevet?

Figyelt kérdés
Nekem is és a páromnak is nagyon tetszik ez a név,csak én abba kötök bele mindig,hogy nemtudom becézni.
2009. márc. 15. 11:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép név a Patricia, de a becézése nekem sem tetszik. A nővérem kislányát is így hívják és ők nem becézik. Vannak nevek amik úgy szépek ahogy vannak, némelyiket elrontják a becézéssel. Például egyik barátnőm kislánya Rebeka és ők sem becézik, mert nekik így tetszik hogy Rekeka nem pedig Rebus vagy hasonló. Ha nektek tetszik hogy patricia adjátok azt, az emberek meg majd megszokják hogy nem Pati vagy ilyesmi. Az én lányom is rászól mindenkire hogy ő nem Lina hanem Paulina.
2009. márc. 16. 16:32
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Engem így hívnak:D Szeretem a teljes nevemet, de a legjobban a Patri becenév tetszik. A Patti undorító, mint egy pattanás, valaki így hívna ott fejelném kettéXD A Patricica is édes, egyik évfolyamtársam, aki mindenkit cicázott, egyszer így hívott, aztán megtetszett, olyan kislányos:D
2009. aug. 15. 02:09
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Engem is patríciának hívnak..nem rajongok a nevemért...nem szeretem sőt utálom! engem Patinak szoktak szólítani Cia-nak:D
2010. aug. 6. 18:13
 14/23 anonim válasza:
100%
Pati, Pat, Patika... A barátnőmet kis korom óta ismerem és szerintem, szép és modern név. Higgyétek el, ha megszokjátok már nem lesz furcsa.
2010. aug. 15. 17:12
 15/23 anonim válasza:

De minek írjátok le ugyanazokat a beceneveket ,amiket mások már leírtak? pff

Amúgy én is Patrícia vagyok és egy teljesen más becenevet használok. Lehet választani hogy kinek mi tetszik. Nem kell feltétlenül ragaszkodni hogy "pat'-al kezdődjön..:)

2010. okt. 25. 20:39
 16/23 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is Patríciának hívnak és szerintem se szép a becézett változata! Ettől függetlenül tesóm 1x poénból Ríciának nevezett és azóta rámragadt! :)

De ne felejtsétek hogy később már a gyerkóc fogja eldönteni h neki milyen becézett alak tetszik és azt fogja "használni"!

2010. okt. 31. 13:42
 17/23 patri100 válasza:
engem is patríciának hívnak.engem patinak szoktak becézni de ciának is.és régen a barinőm ugy hívott hogy paprika:-)
2011. jan. 19. 18:55
 18/23 anonim válasza:

Én nagyon szeretem a Patricia nevet.. és nem csak azért mert nekem is ez a nevem :) hanem mert olyan jól esik mikor mondják,hogy milyen szép..és eddig még senki nem mondta, hogy fura vgy neki nem tetszik. A becézés változó embertől függ.. engem szoktak Ricnek, Riciának, Patricia, Patri, Pattus de a legtöbben Patinak :) én mindegyiket szeretem :) de pl a tanárok Pátrísának hívnak..amit enmtudom miért de a legtöbb tanár így hív :) ez így vicces emrt olyan franciás szerintem de nekem nagyon bejön :)

18/L

2011. febr. 19. 13:16
 19/23 anonim válasza:
Engemis Patríciának hívnak.Becézése lehet:Petti,Petra,Patuu,Patrisa
2011. szept. 16. 19:11
 20/23 anonim válasza:
Én legtöbbször a Trixie-t és a Patri-t hallottam.
2014. aug. 19. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!