Ha csak anyuka van és az ő végzettsége ( angol nyelvtudás nélkül, okj emelt végzettséggel), hogyan tud két gyerkőcöt eltartani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 08:45
1/6 anonim válasza:
Kicsit érthetetlen a kérdésed...miért pont angol nyelvtudás nélkül?Más nyelvet beszélsz?Különben pedig el lehet tartani 2 gyereket úgy is,ha van egy jó végzettséged,ám nem beszélsz idegen nyelvet.
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudok angolul és azt mondták, hogy így olyan,mintha szinte nem is lennék,mert mindenhova kell
tapasztalom is :(
már több nyelven tanultam, de nyelvérzékem nulla
2011. máj. 13. 09:41
3/6 anonim válasza:
Én tudok angolul (van nyelvvizsgám is), mégis csupa olyan álláshirdetésbe futok bele, ahol német nyelvismeretet kérnek.
4/6 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mi az okj-s végzettséged, mennyire piacképes, mennyire van benne gyakorlatod. Én 35 éves vagyok, könyvelő végzettséggel, nekem sincs nyelvérzékem, így nyelvvizsgám sincs, mégis mindig jó állásom volt. (br. 200 e ft felett)
5/6 anonim válasza:
Az első vagyok.Így már értem...csatlakozom az utolsó válaszolóhoz(én is ezt írtam):ha van egy JÓ okj-s végzettséged,akkor nem feltétlen szükséges az idegennyelv.Mondjuk az sem mindegy,hogy hol laksz,hány éves vagy stb.?
Nekem valutapénztárosi és magánboltvezetői végzettségem van,ehhez egy állami német nyelvvizsgám.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Gyerek mellett gyesről visszamenvén hogyan találtatok állást?
Vagy, ha nem ebben a szituban kerestetek, akkor ahol eddig dolgoztatok, azt hogyan találtátok?
Nekem se protekcióm se angolom, ezért paráztam be. :(
2011. máj. 13. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!