Mi jut eszetekbe a Rozi (Rozina) névről?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Így hívják a lányomat, csak kíváncsi voltam, kinek mi jut eszébe róla. És olyan is, amilyennek gondoljátok: nagyszájú, talpraesett, vagány másfél éves kiscsaj:)
Szia!
Nálunk a szomszéd kislány Rozina. Egy igazi csajos kis csaj. Kis szöszi kék szemű. Imádom, ha lányom lenne ilyen kis vagány csajszit szerettem volna. És igen is szép név a Rozina. Szóval én adnám a kislányomnak ezt a nevet, ha nem lenne már egy a közelemben.
Szia
Rozaliarol egyik ismerosom kislanya aki a nagymama utan kapta a nevet.2 eves kislany.Nagyon cuki egyebkent.
Rozina: volt osztalytasrsam ami nagyon talpraesett nagyszaju csaj es Szulak Andi kislanya.
Roza: egyik ismerosom kislanya.Nagyon szep baba :)
Roza tetszik a legjobban a 3 nev kozul :)
"Hallod-e Rozika Te, gyerünk a moziba be..."
Szeretem a régi magyar filmeket :)
Nekem a saját lányom jut eszembe, akit Rozinának hívnak.
Nekünk a Rozi tetszett, így is szólítjuk, de nem akartuk se a Rózát, se a Rozáliát, mert az nekünk olyan "nénis". Így lett a Rozina, ami felnőtt korában komolyabban hangzik, de mégsem nyanyás.
Mondjuk mikor le-Rozikázzák, az annyira nem teszik, de hát ez van.
Amúgy nagy dumás, szőke, kék szemű 3 éves csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!