Tu-dtok ilyenről Magyarországon (Pest környékén elsősorban)?
Külföldön élek a családommal, de nyáron a fiaim szülinapja pont a hazalátogatásunk idejére esik, és mivel az ottani kis barátaikkal úgyis nagyon ritkán találkoznak, szeretnénk otthon is egy kis bulit szervezni nekik.
Itt általános, de nem tudom, otthon van-e rá lehetőség, hogy pl. állatkertben, lovardában vagy uszodában tartani a születésnapot. Tehát kibérelni a helyet, vannak szakemberek, felügyelők, animátorok ha úgy tetszik, akik gondoskodnak a biztonságról és a gyerekek szórakozásáról, a kaját és a tortát én intézném.
Mindenképp bérelt helyen szeretnénk tartani, mert a lakásom ki van adva, a szüleim nyakára pedig nem szeretnék egy csomó visítozós-rohangálós gyerkőcöt szabadítani (náluk sincs kert).
McDonalds kizárva, nem eszünk ilyesmit és nem is most szeretném elkezdeni.
Minden ötletet köszönök!
az állatkertnek van játszóháza, ahol tartanak szülinapi zsúrokat:
de szinte minden játszóházban van erre lehetőség.
Szerintem rengeteg helyen csinálnak ilyet.
Google nagy barát.
én is külföldön élek, nekem kicsit ez úgy fest hogy haza megy a "gazdag" külföldre szakadt család majd csinál egy rongyrázást a gyerekének.
Ès ez a mekis kijelentés is nagyon fura. a gyereked soha nem evett még mekiben? habár nem tartanám ott a gyerekem szülinapját, de azért ha nem is minden héten egyszer egyszer eszik mekit a gyerek és pont mint a pizzától ettöl is marha boldog.
6 évesek lesznek, ikrek.
Még soha nem ettek Mekiben, és ahogy én sem alkotok véleményt azokról, akik Mekibe viszik a gyereküket, úgy én sem szeretném ha ez most téma lenne. Én így látom jónak, pont.
Nem rongyrázásnak szánjuk egyáltalán, otthon sem éltünk rosszul, a barátaink sem szegények, nem tudom, miért kéne visszábbvennünk.
Az állatkerti játszóházat megkérdezem, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!