Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák, Kismamák!...

Kedves anyukák, Kismamák! Hány hetes terhesen dolgoztatok utoljára, milyen munka körben, napi hány órában?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy volt már hasonló kérdés,azokat meg néztem,de hátha még többen írtok Nekem.

Még nem vagyok terhes,de pár éven belül szeretnénk mi is gyereket.

Azt tudom,hogy az én munkaköröm veszélyes,valószínű,hogy terhesen nem is csinálhatnám(sajnos)

Kisebb-nagyobb autókat vezetek főállásban,általában napi 10 óra plusz utazás.

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 7. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 38. hétig akartam, de aztán 37 hétre szültem. ( órában dolgoztam, irodában, számítógép előtt ülve.
2011. máj. 7. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:

26 hetesen mentem táppénzre az iskolából, pedagógus vagyok. Éppen jól jött ki, mert tanév elején derült ki, hogy várandós vagyok, szeptember első hetében lett pozitív a tesztem.

Az első félévet dolgoztam végig.

A kollégák szerint ez is túlzás volt, mert a gyerekek között elkaphattam volna bármit. Szerencsére nem volt baj.

2011. máj. 7. 23:36
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2011. máj. 8. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:

39-ik hétig, irodai ülő munka, de sokat jöttem-mentem az iroda és az üzem közt. Kocsival jártam, kb. 30 perce út volt!

Kiírt napra szültem.

Én a helyedben kiíratnám majd magam, nem érné meg a pénz a te esetedben!!

2011. máj. 9. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:

30. hétig fogok dolgozni, 5 perc reggel autóval az út befelé, irodai, kímélő munkám van, de nem tudok már régen úgy koncentrálni, ahogy korábban, június közepén elmegyek, hogy testben-lélekben csak az anyasággal tudjak már foglalkozni!

Semmi más vágyam nincs, első babánk lesz.

Ebben lesz 14 nap szabi, a többi táppénz, de nem számít most más, csak ez az állapot, és a kislányunk! :)

2011. máj. 9. 10:42
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm,hogy megosztottátok velem a "munkahelyi dolgaitokat"

Gratulálok mindenkinek! :-)

2011. máj. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!