Mit tehetnék, hogy a férjem jobban szeressen sétálni járni velünk? Más apukák se mennek?
Kíváncsi lennék, h a válaszolók családjában sétál-e az apuka, vagy sem, és h azért megy-e mert anyuka kéri, de amúgy nem szeretne, vagy azért, mert magától is szeretne.
Számomra olyan hihetetlen, h a férjem nem szereti. 14hónapos a kisfiunk. Én mennék minden nap, de ő folyton panaszkodik, h elfáradt a munkában. Pedig nem fizikai munkát végez, még ki is kapcsolná a friss levegő az egész napos iroda után.
A gyerkőcöt is, engem is szeret, ez nem lehet a gond. Én egyedül nem igazán szeretek menni. Az olyan céltalan.
Megőrít az is, h nincs egy olyan család, akikkel tudnék így sétálni. Ha lenne, én se nyaggatnám folyton a férjemet a menőkémmel. Vannak velünk egykorú babás barátaink, de velük sose jön össze. Az egyik messzebb lakik, a másik meg sose akkor ér rá mikor mi, plusz meguntam, h csak én hívom őket, h találkozzunk.
Na sikerült kicsit eltérnem a témától. A lényeg, h szeretnék a férjemmel többet sétálni. Valamit biztos nem jól csinálok, mert az utcán látom, h rengeteg család együtt sétál. Anyuka, apuka, gyerek(ek). Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!