Megvennétek egy ilyen, vagy ehhez hasonló babakocsit ilyen árban?
Ilyen vagy hasonló babakocsit akarok venni jó árban. Nekem tetszenek. Hasonló mint a Kunert, csak más a márkája.
Köszönöm szépen.
Én is gondolkodtam a bolygókerekesen, de faluban lakunk, és nem túl jók az útviszonyok, úgyhogy ezért döntenék ilyen mellett. Akkor ez viszonylag jó árban van. Köszönöm, ez egyelőre még csak nézelődés, és a linket is azért adtam, hogy megmutassam hasonlót akarok.
Falura terepjáró kell :) A bolygókerekes sz@rt sem ér már bocsánat.
Mi városban lakunk, nagyszülők falun. Direktbe nagy erős kocsit akartunk. Ez amit kinéztél tökéletes, mert gondolom nem akarsz tömegközlekedni vele.
Hátulról viszont tényleg nehéz tolni, mert a súlypont elosztása úgy rosszabb. De erre is van megoldás. :D Nekem pl nem okozott gondot, a hátulját pakoltam egy kicsit jobban meg akkor és kész.
Szép állapotban van és elárulom, hogy minekünk 2 hét után hasonló volt a kereke :) De már 2. éve nyúzzuk és még mindig bírja Böhömke! Imádom! (Herry lengyel típus de dettó ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!