Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Siesta szandált ti mosnátok...

Siesta szandált ti mosnátok mosógépben?

Figyelt kérdés

Kaptunk egy használtat. Az egyetlen hibája, h világoszöld velúr, ami a használat miatt elég koszos. Kézzel lehetetlenség ledörzsölni róla, ezért, h ne álljon a polcon, gondoltam beteszem mosógépbe.

Vagy tudnátok esetleg valami bevált módszert a tisztítására?

Köszönöm!

2011. ápr. 28. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

A mosógépben tönkre fog menni, a velúr nemigen bírja a vizet.

Száraz, puha kefével érdemes leporolni, ez a felületét is "újjá varázsolja". Enyhén nedves kendővel is próbálkozhatsz. Van speciális cipőápoló velúrbőrre is, de az elszíneződéseket az nem szedi ki.

(Ha gyerekcipő, akkor sztem meg ne görcsöld túl, úgyis hamar koszos lenne újra, jó az úgy is a játszótérre.)

2011. ápr. 28. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mostam már tobbszor is. Baja nem lett szerencsére.
2011. ápr. 28. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én langyos vízbe teszek egy kevés Dreftet, és a mosogatószivacs puhább felével alaposan megsikálom, majd tiszta vízzel is átsikálom. Mindenféle koszt ki tudtam szedni így a velúr cipőkből, szandikból.
2011. ápr. 28. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a villogós talpú cipőkön kívül mindent lábbelit mosógépben mosok,soha nem lett baja egyiknek sem.Vizesen megigazgatom,esetleg papírral kitömöm.
2011. ápr. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!