Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Min-miben tároljam a játékokat...

Min-miben tároljam a játékokat? Nálatok hol hogyan vannak a játékok?

Figyelt kérdés

Olyan megoldás érdekelne, amin-ben a játékok nincsenek ömlesztve, így a kicsik ha játszani akarnak nem borogatják ki az összeset, nem túl magas, nem kell rögzíteni, de nincs is útban(egyedül is arrébb tudom tenni) tehát biztonságos, és a későbbiekben, amikor már nem játékot tárolnának rajta-benne a gyerekek akkor is "jól" mutasson.

Olyan polc is, kincsesláda is, öröm legyen a kicsiknek le és visszatenni rá-be a játékokat.

2011. ápr. 28. 11:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Le kell mondanom a precízen tárolt dolgokról?:)

Azt hittem "megúszható":)

2011. ápr. 28. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is az a típus vagyok, hogy szeretem, ha elvágólag vannak a dolgok körülötem. Hát, mióta egyre önállóbb a kisfiam, ezt el kell felejtenem, hacsak nem pakolnék egész álló nap... Némi rendszert azért fent lehet tartani: a könyvek magasabban, a polcon vannak, felettük a ritkábban játszott, nagyobb játékok. Van egy IKEÁs henger tároló olyan magasságban, ahol be- és kipakolhat belőle a gyermek. A nagy dömperben és a bevásárló kocsijában az éppen aktuális, "játékban levő" játékok vannak, és van egy kosara, amiben a kicsi játékok, ömlesztve vannak. Egy IKEÁS fali béka tároló van a szekrényen, ebben is van 1-2 dolog, mutatja, ha valamelyiket kéri. Amúgy sehogy nem lehet kiküszöbölni azt, hoyg itt-ott a lakásban napközben ne legyen széthordva 1-1 játék. Ezt hagyom a fenébe (hacsak nem esek át rajtuk), csak este pakoljuk el - közösen.
2011. ápr. 28. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:

a kiborogatást akkor úszod meg, ha mindig te adod és teszed el a játékokat egyesével.

Ha van türelmed hozzá, csináld, szerintem a legegyszerűbb a legjobb. cipődoboz+műanyag vödör (nagyobb joghurtos tejfölöd vödrök igazán prímák a kis dolgoknak).

megértem a szándékod, de kár ebbe invesztálnod.

2011. ápr. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!