Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több lány születik manapság...

Több lány születik manapság mint fiú?

Figyelt kérdés

A lányom óvodai csoportjába (5 éves)17 lány és 11 fiú jár. Megkérdezett ismerőseim gyerekeivel is több lány jár mint fiú (iskolai osztály).

Én (28 vagyok) még úgy tanultam, hogy több fiúcska születik mint lány (kb.2-3 %-kal), és a 40. életév körül kezd kiegyenlítődni az arány, illetve a 60. év körül már több a nő, annyival,amennyivel kevesebb lány születik (2-3 %-kal), a továbbiakban meg rohamosan nő a nőcik aránya-(mivel a pasik -sajna- egymás után gyorsan mennek el ).

2011. ápr. 27. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5 ágyas szobában a szülészeten 4 fiú volt és csak 1 lány.

A szomszédék osztályában a lányok vannak többen.

A családban és a barátoknál is lány van több.

2011. ápr. 27. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
5-en vagyunk terhesek a családban, 4-en kisfiút várunk, 1 lányt....
2011. ápr. 28. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:

A munkahelyemen az elmúlt 3 évben 15 várandós volt. 12 fiú, 1 kislány, 2 baba neme pedig még jelenleg titok. :)

Nekem is kisfiam van.

2011. ápr. 28. 07:58
 14/14 anonim ***** válasza:

2009nyarán csak kékben volt a szülészet, alig volt csajszi

most januárban meg majdnem csak rózsaszín kiskocsik voltak:)

A végén mindig egálra jönnek ki.

(a pasik törékenyek:))

2011. ápr. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!