Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menszi 21-ik napra? Mitől...

Menszi 21-ik napra? Mitől lehet-ez?

Figyelt kérdés

Másfél éve szültem. Előtte össze-vissza volt, majd szülés után beállt 29-32 napra. Most pedig 21-re jött nagyon hirtelen, fájdalmasan, még egy erős menstruációs görcsnél is sokkal rosszabb volt, hiába vettem be gyógyszert.

Nálatok volt ilyen? MI lehetett ez?

Egyébként pco-s vagyok, talán ez befolyásolhatta?

Kicsit meg vagyok most ijedve, mert már megnyugodtam, és kezdtem örülni, hogy végre rendbejövök ezen a téren is, aztán mégsem.....

2011. ápr. 27. 06:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Elofordulhat ilyen.

Nekem az elso gyerek elott oramu pontossagu mensim volt, pont 28. napra raadasul mindig reggel jott meg.

A ket gyerek kozott is beallt.

A masodik szulesem 15 honapja volt, mar a masodik honapban megjott a mensim, de azota sincs rend. Altalaban 26-31 nap kozott jon, fajdalmasan, eros verzessel, neha meg alig erzek valamit es 2-3 nap alatt elmulik. Nem vagyok pcos es nem szedek hormonalis keszitmenyt (lehet, hogy pont az utobbi kellene par honapra, hogy bealljon a rend).

A mult honapban 21-en kellett volna megjonnie a 28 napos rend szerint, de csak 31-en erkezett, gondoltam, hogy ebben a honapban is ho vegen fog, erre 21-en megjott.

En mar egyaltalan nem ertem, mondjuk jelenleg nem is idegesit, igy nehez lenne babat vallalni es betippelni, hogy mikor van peteeresem (ha egyaltalan van).

Nem vagy stresszes esetleg?

Mert nalam az lehet a helyzet, nagyon durva korszakunk van, nagyon zaklatott es nyugtalan vagyok honapok ota, raadasul sokat fogytam (vekon testalkatbol 8 kilot sovanyra), ez is baj lehet.

2011. ápr. 27. 07:27
 2/3 A kérdező kommentje:
....pont aznap voltunk kettesben a férjemmel kirándulni, egy kicsit kikapcsolódni. Pihenésképpen megjött :(
2011. ápr. 27. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez sajnos nalunk is pont igy van. A ferjem kulfoldon dolgozik, 2-3 havonta latom, de biztos, hogy akkor mensizek eppen. Mult honapban 5 napig kettesben akartunk romantikazni, harom honapon at terveztuk, hogy pont akkor tudjanak a ket gyerekre a nagyik vigyazni. Direkt ho vegere rendeltem a repjegyeket, merthogy akkor mar tuti vege lesz a mensinek, ha kesik akkor is, erre olyan baromi sokat kesett, hogy a nyaralasunk 2. napjan jott meg es masfel napig ugy gorcsoltem, hogy alig birtam setalni, osszeszoritott fogakkal kirandulgattam allandoan wc-t keresve es tampont rejtegetve.

Mondjuk nekem a doki is azt mondta, hogy nincs gond, csak szules utan meg nem allt vissza a rendszeres eletem es a mensim sem, a fogamzasgatlo rendbe szedne. De a 2-3 havonta meglevo szex miatt nem akarok minden nap tablettazni.

2011. ápr. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!