Milyen nevet adtok, ha kislányotok lesz?
Nekem van egy lányom akinek a neve:Lilian.Szeretnék egy szép nevet,amely menjen a Carlson vezetéknévhez.
Köszönöm a segítséget!
Én Kyrának vagy Kiarának nevezném a kislányom. De nagyon tetszik még az Amália, Emília is :)
A Lilian is gyönyörű név :)
Miert kell azt a nevet leszavazni ami nem tetszik?Ha nekem eppen az tetszik akkor miert kell leszavazni?En se szavazok le mast mert nem tetszik az a nev amelyiket mas a gyerekenek ad.Ez egy dedos szokas es megkerek mindenkit aki ebbol sportot uz h fejezze be!Csak mert van egy ket egyen aki szerint csak a magyar nev a szep aztan kiderul h nem is tudjak h mi a magyar nev.
Amugy en vagyok az a kismama aki a Bonita Viktoria nevet adja majd a lanyanak!Es ezen az oldalon meg nem lattam olyat h valaki a Bonita nevet valasztotta volna.En is azert valasztottam mert ritka!
Koszonom azoknak akik leszavaztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!