Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A hónap melyik részében...

A hónap melyik részében szokták átutalni az árva segélyt meg az özvegyit?

Figyelt kérdés
Az özvegyi jár utazási kedvezménnyel ? Ha a férjemnek 32 év leigazolt munkaviszonya volt akkor én kb. mennyi özvegyire és a gyerekek mennyi árvaságira számíthatnak ? Bocsánat a sok kérdés miatt, de már két és fél hónapja nem történik semmi ebben az ügyben.Mindig csak ígérgetnek amikor telefonálok és ettől már nagyon ideges vagyok.Előre is köszönöm mindenkinek aki egy pici támpontot is tud adni.
2011. ápr. 23. 07:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Az árvaellátás utalási időpontja minden hónap 12., persze lehet +- 2 nap csúszás (ünnepek, hétvége stb). Az árvaellátás összege gyerekenként nettó 38 ezer pár száz forint.

Az özvegyiben annyit tudok mondani, hogy jár hozzá a 90%-os utazási támogatás, de csak korlátozott számban. De ez ugyanígy jár az árvaságihoz is.

2011. ápr. 23. 07:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Előzőt kiegészíteném azzal, hogy az összeg az teljesen változó, az elhunyt szülő munkaviszonyától függ. Nekem pl. 27. 000 Ft. De ez pár év munkaviszony után jár. (fiatal volt a kislányom apukája) Az utazási meg tényleg jár mind a kettő ellátáshoz, és nekem is 12-én utalnak.
2011. ápr. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!