Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adsz piros színű nadrágot,...

Adsz piros színű nadrágot, pólót fiadra?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az en fiam, kicsinek is es most is, imadja a piros szint. 5-6 evesen sokszor beoltozott tetotol-talpig pirosba. Alig birtam leszedni rola, hogy csak egy darab piros eleg. Igen miert ne lehetne piros egy fiun? Vidam, elenk szin.
2011. ápr. 22. 17:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Adok. Nagyon vagány piros pólói vannak.
2011. ápr. 22. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Simán.Annyira jól áll neki a piros és nagyon kis vagány cuccai, pólói vannak amik pirosak.
2011. ápr. 22. 17:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy adok.a piros unisex.a babakocsija is piros fekete.van piros melegítője,kapucnis pulcsija.
2011. ápr. 22. 18:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát piros ruhája az konkrétan nincs de bordó igen.A pirosat is ráadnám ha úgy lenne kombinálva hogy fiúsan nézzen ki!
2011. ápr. 22. 19:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Lanyom van, de ha fiam lenne pirosat siman radnam.

Ha a kovetkezo baba fiu lesz nem valoszinu, hogy ra adom majd a rozsaszin ruhakat.Hiban van fiuknak szant rozsaszin ruha nekem nem tetszik annyira.

Persze itthonra ra fogom adni a lanyom kinott semleges szinu bodyait, melegitojet stb, de ha megyunk valahova tuti mindig pasisan fogom oltoztetni.

Imadom a vagany kis kerteszgatyas kockasinges kisfiuak es a csajos kislanyokat :)

2011. ápr. 22. 19:37
 17/25 anonim ***** válasza:
70%

Nadrágot nem adok rá pirosat, de pulcsit igen.

És röhögni fogsz, szívdöglesztő mind pirosban mind rózsaszínben. Fantasztikusan jól áll, és nem elnyomja felerősíti, hogy egy igazi kis tökös mind a két szín.

2011. ápr. 22. 20:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is odavan a pirosért, eddig nem nagyon örültem. De lehet ez teljesen normális? Ha ennyi fiúnak tetszik ez a szín.

Most kapott egyébként kimondottan fiús, piros pólót és rövidnadrágot.

2011. ápr. 22. 21:03
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Nadrágot nem, de piros pólója több is van. Szerintem nagyon vagányul néz ki benne, főleg fekete nadrággal :) Igazi kis rock-sztár kinézete van :D
2011. ápr. 22. 21:28
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Különben neki is a kedvence a piros szín, mindig mondja, hogy majd ha nagy lesz, piros autója lesz :) Ez már csak azért is jó, mert az én kedvencem is a piros, szóval ha valamit veszünk (poharat, bögrét, törölközőt, szőnyeget, stb.), és megkérdezem, melyik legyen, úgyis rávágja, hogy a piros, szóval egyezik az ízlésünk :)
2011. ápr. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!